Annonce
Fyn

Om lidt er kaffen klar: Nu åbner Starbucks i Odense

Er du tørstig efter en Oatmilk Honey Latte eller en Mocha Frappuccino? Starbucks åbner i Odense midtby torsdag 28. maj. Illustration: Starbucks
Coronakrisen og en manglende byggeplan har udskudt åbningen af den nye Starbucks-café i centrum af Odense. Men torsdag 28. maj åbner den endelig for de kaffehungrende odenseanere.
Annonce

Odense: I november sidste år meldte kaffegiganten Starbucks sin ankomst i Odense. "Vi åbner til april", lød meldingen.

I februar blev åbningen udskudt til starten af maj, fordi den endelige byggeplan manglede. Så kom coronakrisen, men nu melder Salling Group - der driver caféerne i Danmark - at den nye Starbucks i Vestergade åbner torsdag 28. maj.

Ganske vist har Starbucks allerede en café på Syddansk Universitet, men den nye café bliver den første i Odense midtby. Den bliver en af i alt 32.000 Starbucks-caféer rundt i verden.

Odense Centrum bliver en kaffebar rigere, når Starbucks åbner sin første café på en attraktiv lokation midt på gågaden, står der i pressemeddelelsen fra Salling Group.

Den nye café i to plan indbyder til en kaffepause midt i byens puls, og drikkevarerne serveres både inden- og udendørs, står der videre.

Tilbage i februar fortalte franchisedirektør i Salling Group, Michael Hald, at man havde fundet en såkaldt store manager - caféens daglige leder.

Det er Merethe Ragner, der har været igennem tre måneders oplæring. Nu står hun sammen med et hold af baristaer klar til at servere varme kaffer og kolde frappuccinoer.

- Vi glæder os til at åbne, for vi har trænet længe og er nu så klar, at vi bare tripper for at komme i gang. Her får alle mulighed for at prøve både de helt traditionelle, men også forskellige nye kaffevarianter. Vi glæder os til at give gæsterne en ny og spændende smagsoplevelse i smukke omgivelser, siger hun.

28. maj åbner Starbucks sin nye café i centrum af Odense. Foto: Michael Bager
Annonce

Åbningskampagne udskudt

Starbucks Danmark har besluttet at udskyde den store åbningskampagne, og i stedet bliver gæsterne budt velkommen med en stille og rolig åbning. Det sker som følge af regeringens genåbningsplan.

- Vi ved, at åbningen af Starbucks på gågaden i Odense har været længe ventet, og vi har glædet os meget til at vise den nye café frem, men i forhold til vores gæsters og vores medarbejderes sikkerhed, tager vi ingen chancer – alle skal føle sig trygge, siger Michael Hald, der er franchisedirektør i Salling Group. Han tilføjer:

- Derfor starter vi stille og roligt ud og med alle de samme forholdsregler på plads omkring rengøring, håndvask og social distance, som vi har implementeret på tværs af alle vores caféer.

For at sørge for afstand og god hygiejne vil der være afstandsmarkeringer på gulvet, plexiglas ved bestillingskassen og håndsprit til alle.

Caféen i Vestergade bliver den første i Danmark med digitale menutavler, hvor menukortet løbende bliver tilpasset hen over dagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Efter kuldsejlet festival: Caroline er overrasket over Kertemindes krav om tilbagebetaling af halv million

OB

Obbekjær klar for italienske S.P.A.L.

Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Fyn

Ekstra smitsom: Den engelske coronavariant er fundet i prøver fra OUH hos både patienter og ansatte

Annonce