Annonce
Nordfyn

Om et år kan du spille curling her

Efter tre års planlægning kan Joel Ostrowski (i midten) og Lasse Damm (th) nu tage hul på byggeriet af curlinghallen i Søndersø. Med til fejringen af byggeriets første spadestik var blandt andre også formanden for Odense Curlingklub, Mikkel Juul (tv). Foto: Anders Ranthe
Mandag tog investorduoen Joel Ostrowski og Lasse Damm første spadestik til Nordfyns Curling Arena i Søndersø.

Søndersø: Så tages der for alvor fat på opførelsen af Nordfyns Curling Arena. Mandag tog idémændene og investorerne Joel Ostrowski og Lasse Damm, første spadestik til hallen, der kommer til at ligge ved siden af Søndersø Hallen.

- Det er en stor dag for os. Vi har været længe undervejs i en proces, hvor vi har skullet forsøge at få et eller andet op at stå. Så at det nu endelig begynder at tage form, synes vi er dejligt, sagde Joel Ostrowski.

Nordfyns Curling Arena forventes at stå færdig i juni 2022. Ifølge planerne skal den omtrent 1700 kvadratmeter store bygning rumme fire curlingbaner, omklædningsrum, klubfaciliteter i to etager, bar og tagterrasse. Derudover er der også afsat plads til samlet 15 hotelværelser.

Annonce

Selvom projektet udelukkende er privatfinansieret, fik borgmester, Morten Andersen (V) lov at tage første spadestik. Med var også Anders Thingholm (K), formand for Teknik- og Miljøudvalget.

En ny generation

Både Joel Ostrowski og Lasse Damm har tidligere spillet curling på høj plan.

- Curlingsporten har givet os en masse oplevelser. Både herhjemme, men også i udlandet. Derfor føler vi trang til at udtrykke vores taknemmelighed, forklarede Joel Ostrowski.

Også Nordfyns Gymnasiums rektor, Kurt René Eriksen, var mødt op med en gave for at byde de nye naboer velkommen. Foto: Anders Ranthe

Ligeledes håber bygherrerne også på, at de moderne faciliteter vil tiltrække nye og yngre medlemmer til sporten. I den sammenhæng synes byggeriets placering optimal.


Det, at vi placerer os så tæt på Nordfyns Gymnasium, er selvfølgelig ikke tilfældig.

Joel Owstrowski


-  Vores placering tæt på gymnasiet er jo ikke helt tilfældig. Dels er vi interesserede i at lave arrangementer med de unge. Men vi håber bestemt også på, at vi kan tiltrække nogle kommende medlemmer, sagde Joel Owstrowski.

Bygningen vil også kunne bruges i konferencesammenhænge eller til andre sociale arrangementer, hvor man som amatør også får mulighed for at prøve kræfter med sporten.

Annonce

Den bedste gave

Når Nordfyns Curling Arena står færdigopført, vil den også blive hjemmebane for Odense Curling Club, der i år fejrer 40-års jubilæum.

I dag holder klubben til i Odense Ishal, hvor den også deler faciliteter med skøjteløbere og ishockeyspillere. Derfor var det også en glad og forventningsfuld klubformand, Mikkel Juul, der mødte op.

- Det er virkelig en glædens dag for os. Men også lidt surrealistisk. Det er jo noget, vi har ønsket og drømt om i rigtig lang tid. Det giver bare nogle rigtig gode betingelser, at vi nu kan se frem til at have en bygning, der faktisk er målrettet vores sportsgren, sagde han.

Annonce
Fyn For abonnenter

Fynbus giver kontrollører bodycam: 'Fede luder - dine børn dør' - trusler er blevet en del af arbejdsdagen for Christina, der bare skal tjekke en busbillet

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: Tre døde med Covid-19 det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Giftige svampe kostede Tikko livet: Nu melder dyrehospital om flere døde hundehvalpe

Nordfyn For abonnenter

Nordfyn blandt de værst ramte kommuner: Men få enkle ting kan eliminere risikoen for at blive smittet med legionella-bakterier

Faaborg-Midtfyn

Mangler 200 cykler: Nu må succesfuld cykelhandler skuffe sine kunder gang på gang

Erhverv

Claudia fik en god idé, mens hun ammede sin søn: Har fordoblet salget i år og drømmer om sin egen hudplejeserie

Assens

Byrådskandidat om budgetaftale: Anstændig hjemmepleje kan skabes for 200 kroner om året pr. borger

Danmark

Søndagens coronatal: Tre døde med Covid-19 det seneste døgn

Navne

Begravelser og bisættelser tirsdag den 21. og onsdag den 22. september

Fyn

Udbredelse af farlig bakterie kortlagt på kommuneniveau: Fyn er hårdt ramt

Sport

Mindeord: Chris Anker Sørensen glemte aldrig sine rødder, og var ganske enkelt bare et ordentligt menneske

Fyn

Kendt Odense-advokat død efter kort tids sygdom

Nyborg For abonnenter

Stædig håndboldtosse med hang til historie: - Jeg er på evig skattejagt

Middelfart

Konditor storhitter med både chokolade og bryggeri i baglokalet: - Vi satte de første 500 øl til salg, og på en uge var alt udsolgt

Annonce