Annonce
Sport

Olympia banker nytåret ind med Viking Box Cup: - Jeg forventer god holdånd og guldmedaljer til halvdelen

Jack Jensen (i hvidt) på 56 kilo var også med til Olympias årlige julestævne. Arkivfoto: Nils Svalebøg

Tre senior eliteboksere skal med til det nordjyske.

Boksning: I weekenden tager bokseklubben Olympia til Nørresundby for at deltage i nytårsstævnet Viking Box Cup. Det er Lindholm Bokseklub, der står for arrangementet, der også tiltrækker boksere fra udlandet.

Den fynske bokseklub med base i Odense stiller med syv boksere. Det fortæller Mohammed Ali, der er træner i klubben.

- Frederik Gram er med. Han har ikke været i ringen på grund af manglende modstandere et par gange, så vi håber, han kommer i kamp, siger han.

Udover supersværvægteren skal Noah Lillebæk på 48 kilo, Sein Ali på 52 kilo, Jack Jensen på 56 kilo, Oliver Knipfer på 60 kilo, også i ringen. Også senior elitebokserne Jonas Sjøgren på 75 kilo og Zakaria Hodayfa på 60 kilo skal med.

Finalerne bliver afviklet søndag. Træneren har en tiltro til, at der kommer til at falde guld af til Olympia-boksere.

- Jeg forventer god holdånd og guldmedaljer til halvdelen af Olympia-bokserne. Det er jeg ikke et sekund i tvivl om, siger Mohammed Ali.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Kerteminde For abonnenter

Nyt forslag: Hvis du flytter til Kerteminde, får du en gratis byggegrund og 100.000 kr. i hånden

Fyn

Byggeri til 400 mio. kroner: Odenses borgmester glæder sig over ny kæmpemæssig investering i Odense

Annonce