Annonce
Sport

Oliver Lund simrer i Ådalen

Oliver Lund er et emne, der kan hjælpe OB .Foto: John Randeris

28-årig gammel kending kan være stopper-alternativet hos OB, hvis parterne kan blive enige

FODBOLD: Selv om 16-årige Daniel Obbekjær kom i kamp i Belek, så er OB kommet i underskud i antallet af stoppere og nu simrer også den 28-årige eks-OB'er Oliver Lunds navn som en mulig altmulig-mand, der kan sikre fynboerne et mere trygt forår rent forsvarsmæssigt.

Der er endnu intet konkret på tapetet, men Sport Fyn erfarer, at OB kan være klar til at gøre et forsøg for at sikre et comeback til Oliver Lund.

Oliver Lund forlod OB i sommeren 2017 og kan spille alle pladser i forsvaret uanset hvilket system, der vælges. Han er hurtig, fysisk stærk og god med begge ben og kan samtidig være en gardering, hvis Ryan Johnson Laursen eller Jacob Barrett Laursen sælges, ligesom han kan lappe hullerne efter stopperne Kenneth Emil Petersen og Alexander Ludwig, der har pådraget sig en alvorligere knæskade.

Oliver Lund spiller i øjeblikket i Lyngby, der har mere end rigeligt at gøre med at sikre eksistensen i 1. division, men omvendt også har behov for at sikre økonomien.

Alexander Ludwig støder til truppen i Belek fredag efter et fem dages ophold hos en specialist i Belgien. Men det er utopi at tro, at Ludwig kan blive klar til de seks næste vitale og altafgørende grundspilskampe for OB.

Oliver Lund har kontrakt i Lyngby frem til sommer og kan altså ikke umiddelbart hentes uden et transferbeløb.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Politiet: Giv os flere tip om Mark

Leder For abonnenter

Utroværdig optræden af to Venstre-folk

Hvis man vil være en troværdig politiker, skal man gøre mere end at udstede nogle hastige løfter for at tækkes pressen og vælgerne. Man skal også sikre sig, at de løfter, man udsteder, bliver omsat til faktisk, praktisk virkelighed. Derfor er der grundlag for at se endog ganske kritisk på to Venstre-politikere, Bo Libergren og Herdis Hanghøi, og deres optræden i en konkret sag fra Faaborg-Midtfyn Kommune. Sagen, som er blevet beskrevet i avisen flere gange, senest i mandagsavisen, handler om en ung kvinde, der lider af muskelsvind. Kvinden havde allerede for et halvt år siden et hjælpemiddel, et såkaldt vippeleje, der var så nedslidt, at det kun var delvist funktionsdygtigt, hvilket i længden kan blive invaliderende for kvinden. Imidlertid var kommunen og regionen endt i en strid om, hvem der skulle betale de cirka 30.000 kroner, som et nyt vippeleje koster - selvom loven fastslår, at kvinden burde have haft sit hjælpemiddel uden yderligere diskussion. Det var en pinlig sag for både Faaborg-Midtfyn Kommune og for Region Syddanmark, og derfor lovede både Bo Libergren og Herdis Hanghøi, at de ville sørge for, at den 21-årige Mai-Britt Knudsen fik et nyt vippeleje, så hun også fremover kan træne sine muskler og dermed stå på sine egne ben. Det er imidlertid ikke sket. Og derfor fremstår begge Venstre-folks løfter som utroværdige. Det var godt, at de to Venstre-folk i sin tid var så hurtige til at kræve handling, for det viser, at de to engagerer sig oprigtigt i borgernes problemer. Det er til gengæld virkelig skidt, at Mai-Britt Knudsen ikke har fået sit hjælpemiddel nu, hvor der er gået et halvt år. I Danmark har vi gennemgående dygtige og sanddru politikere, som er langt mere ordholdende, end man kan få indtryk af, når man følger den offentlige debat, ikke mindst debatten på de sociale medier. Derfor vil det være klogt, at Libergren og Hanghøi får løst sagen. Altså: Løst den rigtigt. Og ikke blot løst den ved at afgive endnu et løfte. Alt andet vil være utroværdigt.

Faaborg-Midtfyn

Dommer fra arkitektkonkurrence står fast i forsvar af omstridt faaborg-bygning: Helios pirrer mine sanser

Annonce