Annonce
OB

Oliver Christensen på krykker: Gør status over sin skade

Da Oliver Christensen på vej ud af banen sparkede til et skilt, var det formentlig det sidste, han har sparket til i noget tid, da publikumsfavoritten blev skadet i slutningen af første halvleg.

Fodbold: Da Peter Kjærsgaard-Andersen fløjtede til pause i kampen mellem OB og SønderjyskE - der endte 1-1 - lagde Oliver Christensen sig ned på græsset og havde kraftige smerter.

Den fynske lægestab ilede hen til den talentfulde målmand, der efter adskillelige minutters behandling skulle støttes hele vejen til omklædningsrummet.

Mandé Sayouba smed derfor overtrækstøjet og kom ind fra anden halvlegs begyndelse. Og 20 minutters senere humpede Oliver Christensen op på tribunen, hvor han fik en forbinding på højre lår. Han kunne slet ikke støtte på benet og fik derfor senere et sæt krykker.

Annonce

Skaden opstod ved hans sidste spark i kampen, hvor han med det samme kunne mærke, noget var galt, fortæller han til Sport Fyn.

- Jeg kunne ikke rigtig støtte på mit højre ben og blev nødt til at lægge mig ned og rimeligt hurtigt konstaterede vi, at jeg nok ikke kunne spille videre.

- Jeg har formentlig fået en muskelskade oppe i hoftebøjeren i forreste del af låret. Det gør selvfølgelig rigtig ondt lige nu. Det er klart. Der er formentlig en masse blodsamlinger derinde, og det gør nas. Det er selvfølgelig aldrig sjovt, siger Oliver Christensen.

Scanning mandag

Skaden kommer i en periode, hvor OB allerede spiller onsdag igen mod AaB og på søndag mod Lyngby. Samtidig skal U21-landsholdet - hvor Oliver Christensen er fast mand - spille EM-kvartfinale mod Tyskland 31. maj.

- Det er klart, det er frustrerende. Det er en vigtig periode, både med holdet og for mig selv. Det er selvfølgelig ekstra tungt, at den (skaden, red.) skal komme nu her. Men det kan jeg ikke gøre så meget ved.

- Det kræver formentlig nok en mindre pause.. eller længere pause. Det er klart, der er en del kampe de næste par uger, så det er svært at sige, hvornår jeg kan være tilbage.

- Nu skal jeg scannes i morgen, og så krydser jeg fingre for, at det ikke er alt for slemt, så jeg kan komme tilbage så hurtigt som muligt og hjælpe holdet, siger Oliver Christensen.

Oliver Christensen var naturligvis dybt frustreret over sin skade. Efter at have fået en forbinding på højre lår, pakkede han sig ind i tæpper. Foto: Rasmus HenriksenAnnonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce