Annonce
Odense

Olav Nielsen: I er gået i selvsving

Skoleinspektør synes sagen er blæst alt for stort op

ODENSE: Problemet eksisterer ikke, og er opfundet af medierne.

Sådan ser Olav Nielsen på den mediestorm, han nu er kommet i centrum af.

Efter at han i et interview her i avisen svarede på, hvad han ville gøre, hvis et jødisk forældrepar ville sætte deres børn i Humlehaveskolen.

- Hele denne historie er et tænkt scenarie, der ikke vil forekomme i virkeligheden. I stiller et hypotetisk spørgsmål, og så er vi nogen, der er dumme nok til at svare, siger Olav Nielsen.

Han understreger, at han på ingen måde føler sig fejlciteret, men han er ked af, at sagen er blevet blæst så meget op.

- Det her problem har aldrig eksisteret. Det er jer, der har opfundet det, og nu er I gået i selvsving, siger Olav Nielsen.

Han mener, at hvis undervisningsminister Bertel Haarder kendte sammenhængen og vidste, at der ikke var tale om noget reelt problem, I og med der aldrig har været jødiske børn på Humlehaveskolen, så havde han ikke haft grund til at reagere.

- Det er ikke fair, at I bringer politikerne i sådan en situation ved at blæse et problem op, der ikke eksisterer i virkeligheden, siger Olav Nielsen.

Med hensyn til det møde, han er indkaldt til, tager han det ret roligt.

- Der er ikke tale om nogen form for tjenstlig samtale. Jeg var i forvejen indkaldt til et møde i anden forbindelse og er af skolechef Jørgen Schaldemose blevet bedt om at komme en halv time før, så vi lige kan vende denne sag, siger Olav Nielsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce