Annonce
OB

Oktoberfest, legende-reporter og en mår i motoren

Serviceringen i AaB's presserum har altid ligget i top fire i Superligaen. Denne gang valgte man den sikre løsning med ristede kartofler og noget rødt oksekød garneret med noget ubestemmeligt dressing-væde og spredte salater. Foto: Leif Rasmussen
Annonce

17-årige Daniel Obbekjær er OB's yngste Superliga-starter nogensinde. Han slog i fredag aften Lars Jacobsen, der også var 17 år dengang i maj 1997, da han fik sin første OB-kamp fra start.

Sport Fyn blev mødt med blinkende lygter og rødt og blåt lys, der stod ud for Aalborg Stadionhal 2. Et hæsblæsende melodi-miks med slagere af Kim Larsen, Bamses Venner, Brødrene Olsen, Oasis (!), Otto Brandenburg for at nævne en brøkdel af det, der uden synderligt stop imellem numrene drønede ud derfra timer før kampen.

Researchen viste, at der var tale om "oktoberfest", hvortil den garvede nordjyske fotograf Henning Bagger knastørt bemærkede: "Er den slags fester kommet så langt nordpå nu?". Under kampen var der fadøl til 25 kroner. Ifølge interne oplysninger var der kun en af gæsterne, der havde Tyroler-hat på og manden var rent faktisk fra München.

Før kampen havde AaB vundet en af 11 kampe mod OB med Frederik Børsting på holdet. Til gengæld vinder AaB seks ud af ni kampe mod OB med Kasper Kusk i startopstillingen.

Som den allerførste hilste Sport Fyn på legenden Mogens Jørgensen, der i sin tid var en giftig angriber i AaB, men brækkede benet og skiftede spor. Nu er han en berømthed på TV 2 Nord, hvor han har arbejdet i 31 år og gjort sig legendarisk ved at kunne tale med almindelige mennesker, som ikke umiddelbart er en hof-disciplin i den moderne journalistik. For et par år siden fik han priser for serien "Nordjyllands dårligste fodboldhold." Fortjent.

Stadionspeakere er ikke længere stadionspeakere men mere indpiskere. Den udvikling er også nået til Aalborg, hvor stadionspeaker Lars Bech forlod sin plads og indtog grønsværen iført rødt og hvidt jakkesæt for at komme med gode råd til publikum og piske stemningen op.

Apropos lukkede træninger. For nylig spillede Hobro en træningskamp mod AGF uden, at den lokale presse var informeret. Den blev efterfølgende hverken omtalt i Nordjyske eller Aarhus Stiftstidende. Ach, du lieber Fussball, wo gehst du hin?

Gustav Vinter, midtbanetalent på OB's U17-hold, har netop skrevet en tre-årig kontrakt i Ådalen, hvor han har spillet, siden han var otte.

Thomas Joseph Bansø, medie- og kommunikationsansvarlig i OB, måtte skifte bil undervejs til Aalborg. Hans egen begyndte at koge faretruende og en motorkyndig konstaterede, at der havde været et dyr af en slags under motorhjelmen. En mår - eller en vaskebjørn?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Nu får Vollsmose sin egen læge

Fyn

Uheld i nødspor på Fynske Motorvej

Fyn

Corona gør stadig ondt på de fynske hoteller: Men ét sted går det over al forventning

Middelfart

Kvinde fik nok af naboens afbrænding af affald: - Det stinker ganske forfærdeligt

Fyn For abonnenter

Fanget i pandemiens ukendte ocean: Kaptajn fra Dyrup måtte blive fire måneder ude på havet med sin besætning

Assens

87-årig påkørt af en bakkende varebil: - Stod i den blinde vinkel

Annonce