Annonce
Fodbold

OKS henter Fynsseriens topscorer

OKS-træner Rene Lindhardt (til venstre) håber, at Nicolai Frederiksen kan være med til at redde klubbens eksistens, hvis og når Dan,marksserien genoptages. Her ses angriberen i sin nye klubtrøje på Okson Park. Foto: OKS
B1909's angriber Nicolai Frederiksen skifter til Østerbæksvej og kan spille, hvis og når turneringen genoptages, fordi han ikke har været i kamp i foråret i den aflyste Fynsserie.

FODBOLD: OKS har hentet en markant angriber hos en af naboklubberne.

Det er Fynsseriens topscorer Nicolai Frederiksen, der skifter fra B1909 til Østerbæksvej.

Både OKS og B1909 er amatørklubber, og derfor kan spillerne skifte frit.

OKS ligger næstsidst i Danmarksserien, men turneringen er som bekendt afbrudt af de evigt omtalte grunde, og det er endnu ikke definitivt, at turneringen bliver spillet færdig. Men det er en klar mulighed, og OKS-træner Rene Lindhardt og hans hold prøver derfor at skærpe sig i træningen og på spillerfronten.

OKS og de øvrige klubber har ikke spillet kampe i foråret, og det samme gælder i B1909, og derfor vil Nicolai Frederiksen være spilleberettiget, hvis og når turneringen genoptages.

I OKS betragter man tilgangen af Nicolai Frederiksen som en klar forstærkning.

- Nicolai Frederiksen har i løbet af foråret været en ombejlet herre i det fynske spillermarked, hvor mange klubber på Danmarksserie- og 2. divisions-niveau har haft kontakt til den særdeles dygtige angriber. Da vi hørte, at Nicolai overvejede sin fodboldfremtid var der derfor ingen tvivl om, at OKS også var stærkt interesseret i angriberen, og heldigvis har Frederiksen nu valgt Østerbæksvej som sin kommende fodboldadresse efter nogle gode snakke med cheftræner Rene Lindharth, melder klubbens PR-chef Henrik Kleiner.

Træner Rene Lindharth siger:

- Jeg er meget glad for, at Nicolai har givet håndslag på at tørne ud for OKS. Vi får tilført en super dygtig og målfarlig angriber, der er meget bevægelig og energisk. Nicolai bliver en vigtig spiller for os i kampen om overlevelse i DS, og vi får nu masser af tyngde og målfarlighed tilført vores hold.

Nicolai Frederiksen siger om skfitet:

- Det er et spændende projekt, der er gang i hos OKS. Der er et godt organisatorisk setup, og det virker som om, at klubben er på rette vej. Der er gang i noget rigtigt godt i OKS. Mit mål for den resterende del af foråret er, at jeg kan medvirke til at sikre os overlevelse i Danmarsserien. Det er OKS klart berettiget til i forhold til spillere, ledere, organisation, udtaler angriberen.

Annonce

Skal løbe stærkt

OKS har efter 14 kampe kun elleve point og ligger dermed næstsidst. Fire hold risikerer at rykke ud, alt efter hvor mange vesthold, der rykker ud af 2. division.

OKS er tre point efter nummer fjerdesidst Hedensted og to point efter Odder.

Det er en mulighed, at turneringen afsluttes ved, at de fem nederste i DS-kredsen skal spille et hurtigt slutspil med kampe én gang mod hinanden - altså fire kampe. Så OKS skal løbe stærkt i de kampe, hvis det er det format, som vælges.

B1909 ligger toer i Fynsserien og her venter man på en administrativ afgørelse på op-og nedrykning, fordi turneringen er erklæret for afsluttet. B1913 fører rækken med fire point foran B1909.

Men som nævnt er det ikke afgjort, hvordan Danmarksserien og Fynsserien udmønter op- og nedrykninger - hvis overhovedet.

Derfor er det i disse timer og dage ikke muligt at fastslå, i hvilken række OKS, B1913 og B1909 skal indlede den kommende sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Drab på George Floyd: Massivt fremmøde til solidaritets-demonstration i Odense

Odense

Æggekagen vender tilbage: Tidligere medarbejdere går sammen og genrejser Carlslund efter corona-konkurs

Middelfart

Folketingsmedlem søgte svar hos miljøministeren: Der er så meget gift og svovlbrinte i Lillebælt, at der faktisk er dødt

Annonce