Annonce
Trekantområdet

OK-tank fik bøde på 10.000 kroner: - Det er helt ude af proportioner

Tankstationen OK Plus i Christiansfeld fik fornylig en sur smiley og en bøde på 10.000 kroner for mangelfuld dokumentation af egenkontrollen. Foto: Google Streetview
Ved to kontroller i træk kunne Fødevarestyrelsen konstatere, at der ikke var styr på egenkontrollen hos OK Plus i Christiansfeld. Det har betydet en sur smiley og en bøde.
Annonce

Christiansfeld: En sur smiley og 10.000 kroner i bøde blev resultatet, da Fødevarestyrelsen 1. september lagde vejen forbi tankstationen OK Plus i Christiansfeld.

Bøden og den sure smiley blev givet, fordi butikken for andet besøg i træk ikke havde fået udfyldt de papirer til tiden, der skal dokumentere kontrollen med opbevaring af fødevarer på køl og opvarmning af fødevarer. Det fremgår af kontrolrapporten.

Dokumentationspapirerne skal udfyldes en gang om måneden, og indehaver Erling Sønnichsen erkender, at det ved en fejl ikke var sket i en periode, da Fødevarestyrelsen var på besøg 28. juli.

- Der havde jeg desværre ikke fået det lavet, fordi den medarbejder, der plejer at gøre det, var syg. Så det var en ren forglemmelse, forklarer han.

At der ved Fødevarestyrelsens besøg 1. september endnu engang ikke var styr på papirerne skyldes en misforståelse, siger Erling Sønnichsen.

- Jeg tænker simpelthen ikke over, at jeg skal gøre det 31. august, så jeg planlægger at gøre det 1. september i stedet, hvor jeg alligevel modtager varer, som også skal dokumenteres, fortæller han.

Annonce

Ude af proportioner

Selvom han er med på, at reglerne skal overholdes, så mener Erling Sønnichsen, at en bøde på 10.000 kroner er en høj pris at betale.

- Jeg synes, det er helt ude af proportioner for at gøre det én dag for sent, siger han.

Erling Sønnichsen har endnu ikke besluttet, om han vil klage over bøden.


Jeg synes, det er helt ude af proportioner for at gøre det én dag for sent.

Erling Sønnichsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce