Annonce
Nyborg

OK Plus bygger om: Satser på spisende gæster

Christina Pilemann er forpagter af OK Plus i Nyborg, som bliver ombygget til at afbillede fremtidens OK Plus butikker. Foto: Peter Krogh Frausing
OK Plus tanken er blot et af mange madsteder ved Nyborg Øst-afkørslen. Ikke desto mindre bliver der satset på de spisende gæster i den forestående ombygning.

Nyborg: Der skal være endnu bedre faciliteter til dem, som ligger vejen forbi OK Plus på Slipshavnsvej, når de skal have et måltid eller en snack på deres køretur gennem landet. Det er det mest åbenlyse, når man ser på planerne for den nye indretning af butikken, som starter ombygningen mandag i uge 44.

- Det er nok en af de OK Plus-butikker, som har flest spisende gæster i landet, og derfor har vi valgt at spiseområdet skal være omkring tre gange så stort, som det har været hidtil, fortæller Christina Pilemann, forpagter af butikken.

Renoveringen af butikken har været længe undervejs, men endelig kommer den i gang, og det forventes, at man kan slå dørene op til en nyrenoveret og flot butik i uge 48.

Annonce

- Vi kommer til at lukke butikken i uge 46, så der er god plads til håndværkerne. Derfor har vi sørget for food-trucks på parkeringspladsen, så vores kunder stadig kan komme og få et måltid hos os, forklarer Christina Pilemann.


Det er nok en af de OK Plus-butikker som har flest spisende gæster i landet.

hristina Pilemann, forpagter


Pilotprojekt for OK

Renoveringen er ikke blot en nyhed for tankstationen i Nyborg. Butikken bliver nemlig også et pilotprojekt for fremtidens OK Plus butikker, hvor smart design og lækre faciliteter for de besøgende kommer i fokus.

- Vi har arbejdet rigtig meget i jordfarver, og ud fra tegningerne bliver det smadder flot. Det bliver meget mere stilrent og gæsterne kommer til at sidde godt i vores nye spise- og lounge-møbler, fortæller Christina Pilemann.

OK Plus i Nyborg har ikke fået lov til at udvidde grundplanet af butikken, så nu laves hele den eksisterende butik om. Foto: Peter Krogh Frausing

Selve Nyborg by kommer også i fokus på tankstationen, hvor man på væggen bag disken vil dekorere med et stort billede i sort og hvid, fra Nyborg i gamle dage.

- Håndværkerne får virkelig deres sag for, men det er vigtigt at vi holder os til den stramme deadline, så kunderne ikke oplever byggerod i en længere periode, siger Christina Pilemann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce