Annonce
Faaborg-Midtfyn

Også Korinth Biograf er klar igen

Der er masser af plads til, at det sagtens kan være forsvarligt at se film igen i Korinth Biograf. Privatfoto
Første film efter coronalukningen bliver actionkomedien "The Gentleman".
Annonce

Korinth: Også Korinth Biograf åbner nu endelig op for gæster igen. Det vil naturligvis være efter alle gældende vejledninger og retningslinjer i forhold til Covid-19.

- Vi er så heldige i vores biograf, at vi har rigtig god plads i både salen og huset i øvrigt, lyder det fra biograf-folkene i Korinth.

Biografen genåbner tirsdag 2. juni med filmen "The Gentlemen", som er en actionkomedie med blandt andre Guy Ritchie, Charlie Hunnam og Matthew McConaughey på rollelisten.

- Vi glæder os til at tage imod vores altid søde gæster i Korinth Biograf og beder jer venligst om at følge anvisninger og retningslinjer, så vi alle kan få en masse gode oplevelser sammen.

Besøgende får udleveret en kort beskrivelse af, hvordan de skal forholde sig, når de bliver lukket ind. Man skal allerhelst betale på Mobilepay eller med lige penge kontant.

Når der vises film i børnefilmklubben, beder biografen om, at børn har en ansvarlig voksen med, som kan sørge for, at børn sidder på deres plads før og under filmen og kommer stille og roligt ud af salen. Toiletbesøg er dog tilladt.

Du kan få mere at vide på www.korinthkulturhus.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce