Annonce
Nordfyn

...og øllet flød

Restauratør Sezer fra restaurant Torvet havde travlt med at rykke i fadølshanerne under årets første Otterup by Night.

AFTENÅBENT: Flere hundrede var med til Otterup by Night

OTTERUP: Let's Dance lød opfordringen fra den østrigske duo Thomas&Wendy, der satte strøm til Torvet med det gamle Ola&The Janglers-nummer under aftenens Otterup by Night.

Hittet fra slutningen af 60'erne gav dog ikke anledning til det store postyr blandt de flere hundrede mennesker, der havde fundet vej til det centrale Otterup i anledning af sommerens første aften - altså ifølge kalenderen.

En let brise gennem Jernbanegade og Bredgade kombineret med truende skyer gav nervøse blikke hos aktørerne - de handlende, som lokkede med tilbud fra gemmerne i gaderne, og byens restauratører, der var klar med alt fra den hjemmelavede gullasch til den australske oksemørbrad garneret med kyllingebryster og tilbehør ad libitum.

Ungerne nød godt af den 14 meter lange oppustelige forhindringsbane, mens de vok-sne tog på slalom mellem tilbud, mad og musik.

I Jernbanegade sørgede den irske folkemusiker Cahi for rytmerne, mens The Country Danes gjorde de øvrige bands rangen stridig i den anden ende af gaden.

Ifølge handelsforeningen en succes, der tåler gentagelse fredag den 20. juli.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce