Annonce
Sport

Officielt: Jesper Lange skifter til Middelfart

Den 33-årige angriber har også været en del af superligaklubben AGF. PR-foto: Middelfart Boldklub

Sport Fyn kunne mandag berette, at Jesper Lange formentlig er på vej til Middelfart Boldklub. Det er nu officielt blevet bekræftet af klubben.

Annonce

Fodbold: Mandag kunne Sport Fyn berette, at Jesper Lange, der senest har været en del af Ringkøbing IF, formentlig er på vej til 2. divisionsklubben Middelfart Boldklub. Nu har klubben meldt ud i en pressemeddelelse, at angriberen har skrevet under på en etårig kontrakt med den fynske klub.

I pressemeddelelsen udtaler klubbens direktør, Søren Godskesen.

- Jesper passer perfekt ind i vores måde at spille fodbold på, og med Jesper ved du altid, hvad du får. Han er en stor holdspiller både på og uden for banen, og hans arbejdsraseri på banen er velkendt i hele fodbold-Danmark. Hans 13 kampe og fem mål i efteråret for Ringkøbing viser, at han er helt tilbage efter hans korsbåndsskade, og vi ser frem til at gøre brug af hans evner og rutine i det kommende år.

Annonce

Trøje nummer 11

Fra Jesper Lange, der er fynbo og har omkring 200 superligakampe bag sig - blandt andet for OB og Esbjerg - er der også positive ord at læse i pressemeddelelsen.

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang i Middelfart. Jeg føler, at jeg stadig har masser af fodbold i mig, og jeg er rigtig glad for, at jeg også fik muligheden for at vise det i mit halve år i Ringkøbing. Ambitionerne i Middelfart tiltaler mig meget, og allerede i min første træning med holdet mandag, kunne jeg mærke, at der er god energi og konkurrence i truppen, udtaler han.

Den 33-årige angriber kommer til at spille i trøje nummer 11 og kommer første gang på banen i Middelfart-dragten lørdag klokken 13, hvor TPI kommer på besøg til en træningskamp i Middelfart.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce