Annonce
Indland

Offer for muligt stenkast på motorvejen: - Blev nok reddet af overhaling

Politiet undersøgte Fynske Motorvej efter et nyt muligt stenkast fra motorvejsbroen på Langesøvej.

Bilisten, hvis bil lørdag blev ramt af en større sten på Fynske Motorvej, blev måske reddet af at have trukket ud for at ville overhale, skriver han på Facebook.

Annonce

Lørdag eftermiddag blev en bil på Fynske Motorvej ramt af en større sten efter det, der sandsynligvis er endnu et stenkast fra broen ved Langesøvej.

Og det kunne været gået langt værre, hvis ikke bilisten, Per Le Fevre Hansen, var trukket ud for at overhale, vurderer han selv i et Facebook-opslag.

"Dit dumme stenkastende møgdyr!! Heldigvis ville vi ikke dø i dag. Blev nok reddet af at vi trak ud til overhaling, så stenen ramte helt ude i siden af ruden."

Sådan skriver Per Le Fevre Hansen, der sammen med fire andre var på vej hjem til Blovstrød ved Allerød efter et såkaldt crossløb i Middelfart, i opslaget, som Lillebælt Halvmarathon har delt til sine 15.000 følgere.

Annonce

- Pludselig lød der et brag

Per Le Fevre Hansens opslag har i skrivende stund fået 380 likes, 172 delinger og 90 kommentarer. I et svar til de mange spørgsmål blandt kommentarerne skriver han:

" Sammen med 4 løbere, var jeg på vej hjem mod København/Allerød fra europeancross.dk i Middelfart. Stemningen var god og vi talte om de gode præstationer. Pludselig lyder der et brag, og jeg må holde godt fast i rattet. Vi aner ikke hvad der er sket. Tankerne kører på splitsekunder - er vi kørt ind i noget på vejen? Er der faldet noget fra en lastbil? Er det noget som kommer fra en anden bil? Nej, til det hele, for der var ikke noget på vejen og der var ingen lastbiler og de andre biler har det fint. Så ser jeg at forruden er ramt af et usædvanligt stort stenslag - helt ude i siden - og ser at der er glassplinter i kabinen. Vi var lige kørt under en bro."

Fyens.dk har søndag forsøgt at få fat på Per Le Fevre Hansen, der endnu ikke er vendt tilbage på vores henvendelse.

Annonce

Tysk kvinde dræbt af stenkast i august

Fra samme motorvejsbro ved Langesøvej blev der 21. august ved firetiden om morgenen kastet en 30 kg tung betonsten, som ramte en tysk families bil og dræbte en 33-årig kvinde.

Den tyske familie var på vej hjem fra ferie i Sverige. Moderen blev erklæret død på stedet, mens faren pådrog sig alvorlige skader og længe lå i koma. Parrets femårige søn slap med mindre skrammer.

Sagen efterforskes som en drabssag hos Fyns Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce