Annonce
Kerteminde

Offer for knivstik i Munkebo er død: 29-årig mand sigtes for drab

En 28-årig mand blev genoplivet på gaden i Munkebo, men døde senere på Odense Universitetshospital. Onsdag formiddag fremstilles en 29-årig mand i grundlovsforhør sigtet for drab.
Annonce

Munkebo: En 29-årig mand bliver onsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Odense, hvor han sigtes for drab på en 28-årig mand begået tirsdag aften i Munkebo.

På forhånd har anklageren meddelt, at hun vil bede om lukkede døre, men det er op til retsformanden at afgøre i grundlovsforhøret.

Den 28-årige mand afgik ved døren, selv om han fik førstehjælp og blev genoplivet på stedet. Han var forinden blevet stukket med en kniv på Nørregade i Munkebo tirsdag lidt efter klokken 18.

Manden blev i kritisk tilstand bragt til Odense Universitetshospital og kom på operationsbordet, men lægerne kunne ikke redde hans liv.

Tirsdag aften oplyste politiet, at en person var blevet anholdt i forbindelse med knivstikkeriet, og siden er yderligere en blevet anholdt. Begge anses som gerningsmænd, oplyste vagtchefen hos Fyns Politi onsdag morgen.

Om politiet leder efter flere formodede gerningsmænd, kan vagtchef Milan Holck ikke fortælle.

- Der pågår en efterforskning, og af hensyn til den er det meget sparsomt, hvad vi kan sige lige nu.

Politiet kan endnu heller ikke fortælle noget om et muligt motiv til knivstikkeriet.

Fyens.dk talte tirsdag aften med en af de personer, som var ilet til efter overfaldet - Cengiz Caliskan fortalte, at han havde givet hjertemassage til manden, og efter et stykke tid kunne han se, at manden begyndte at trække vejret.

Den anden person, som har været anholdt for drabet, bliver efter avisens oplysninger løsladt efter afhøring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Efter kuldsejlet festival: Caroline er overrasket over Kertemindes krav om tilbagebetaling af halv million

Sport

DHG tager imod kommende ligahold

Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Annonce