Annonce
Odense

Odeon har aflyst kontrakt med kinesiske systemkritikere: Direktør er tavs

Jens Pedersen har været direktør for Odeon siden marts 2018. Pressefoto: Odeon
Odeons direktør, Jens Pedersen, var ikke interesseret i at besvare Fyens Stiftstidendes spørgsmål om, hvorfor Odeon i 11. time har aflyst en kontrakt med den kinesiske gruppe Shen Yun, der er kendt for at være systemkritiske, og som før har haft problemer med at få adgang i Danmark.
Annonce

Jens Pedersen, jeg ringer for at få en kommentar på, at I hos Odeon har aflyst en kontrakt med kinesiske Shen Yun. Hvad siger du til det?

- Jeg har ikke flere kommentarer, end dem jeg allerede er kommet med. Det er en forretningsmæssig, økonomisk beslutning, der ligger til grund, og sådan er det.

Så du synes ikke, at folk fortjener et svar på, hvorfor I dropper aftalen?

- Jeg har ikke flere kommentarer.

Men er det ikke lidt sent at komme i tanker om, at I har en anden konference på lige præcis de dage?

- Ikke rigtig.

Kan du forstå, at det virker lidt suspekt, at du ikke vil fortælle, hvad det er for en konference, der er kommet ind fra højre?

- Det kunne jo også være, der var tale om en kunde, som vil være anonym. Det her er en privat virksomhed, og vi udleverer ikke vores kunder.

Er det det, der er tilfældet her? At en kunde vil være anonym?

- Det ved jeg ikke noget om. Du får ikke flere kommentarer. Farvel.

Fyens Stiftstidende ville også gerne have spurgt direktøren, om det er normal praksis i Odeon at aflyse kontrakter, hvorfor Odeon ikke har vendt tilbage på Shen Yuns henvendelser, og hvorvidt Shen Yuns systemkritik har noget at gøre med den pludselige konference, der har umuliggjort deres optræden i Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce