Annonce
Erhverv

Odenseansk advokatfirma sælger fra

Focus Advokater sælger deres ejendomsadministration fra. (Arkivbillede)

Det odenseanske advokatfirma Focus Advokater har solgt sit forretningsområde inden for ejendomsadministration fra.

Annonce

Det odenseanske advokatfirma Focus Advokater har solgt sit forretningsområde inden for ejendomsadministration fra til Domhusgaarden Ejendomsadministration.

Det oplyser Focus Advokater i en pressemeddelelse.

- I Domhusgaarden Ejendomsadministration har vi fundet den rigtige køber, der har ejendomsadministration som sin kerneforretning, og som er villige til at investere i den fortsatte udvikling af medarbejderne og samarbejdet med kunderne, siger Merete Vangsøe Simonsen, adovkat og partner i Focus Advokater.

Domhusgaarden Ejendomsadministration administrerer i forvejen et stort antal ejendomme for private udlejere, ejer- og andelsboligforeninger samt almene boligforeninger. Med opkøbet bliver firmaet Fyns største uafhængige ejendomsadministrationsfirma.

Annonce

Vil fokusere på kerneforretningen

Ifølge Focus Advokater sker frasalget som et led i firmaets strategiske udvikling og styrkelse af kerneforretningen.


- Salget af ejendomsadministrationen er et led i Focus Advokaters strategi om fortsat at styrke sin juridiske specialisering og faglighed inden for erhvervshandler, projektsalg og entreprise, lyder det i meddelelsen.

- For Focus Advokater betyder salget, at vi kan koncentrere alle kræfter om at udvikle vores kerneforretning, der dækker over en lang række specialområder inden for erhvervsretten, lyder det fra Merete Vangsøe Simonsen.

Annonce

Medarbejdere flytter med

Salget kommer ifølge Focus Advokater ikke til at gå ud over administrationskunderne. Medarbejderne i Focus Advokaters ejendomsadministration flytter med, og administrationsaftalerne fortsætter uændret, lyder det.

Overdragelsen sker den 1. juli i år, og de første måneder herefter flytter en af Domhusgaardens ledende medarbejdere ind i Focus Advokaters ejendomsadministration for at lære afdelingen at kende.

Først til september 2016 flytter medarbejderne i Focus Advokaters ejendomsadministration fysisk sammen med Domhusgaardens Ejendomsadministration, som holder til i Albanigade 44 i centrum af Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Annonce