Annonce
Odense

Odense Zoo slog alle rekorder i januar

Lysaftenerne var med til at gøre 2019 til det bedste år for Odense Zoo, og tendensen er fortsat i år, hvor januars besøgstal slog alle rekorder. Arkivfoto: Tenna Stub Madsen
Lysaftener var det store trækplaster, da zoo forbedrede sidste års rekord med godt 17 pct.
Annonce

Var det godt vejr i januar? Det ville de fleste helt spontant svare rungende nej til. Men der sneg sig faktisk enkelte gode dage ind, og det kunne man mærke i Odense Zoo.

Januar 2019 blev med 20.055 gæster den bedste, siden zoo begyndte at tælle gæsterne. Men nu er januar 2020 blevet gjort op, og denne gang endte tallet på 23.557. Det svarer til en fremgang på 17,5 pct, og dermed slog Odense Zoo alle januar-rekorder.

Ifølge leder af dyr, teknik og formidling, Nina Collatz Christensen, er det zoos lysaftener hver lørdag i januar, der har trukket det store læs.

- Vi har faktisk haft nogle lørdags-aftener med godt vejr, og så kommer der mange mennesker, siger Nina Collatz, der vurderer, at i en periode med generelt dårligt vejr, så er folk virkelig klar til, at der skal ske noget, de få dage, hvor vejret er godt.

Annonce

Et voksent publikum

Lysaftenerne finder sted i tidsrummet kl. 17-21 og på grund af det relativt sene tidspunkt er det et andet publikum, der dukker op. Et mere voksent publikum og ikke i så høj grad børnefamilier, som det er i den normale åbningstid. Og det glæder Nina Collatz, at man kan få tag i et andet publikum ved at afvikle særlige arrangementer som lysaftnerne.

Også de resterende fire lørdage i februar byder på lysaftener i zoo. I næste uge, hvor det jo er vinterferie-tid, vil det hver eneste aften være muligt at opleve zoo i den illuminerede udgave, som er lysaftenernes kendetegn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bæredygtigt byggeri i Nyborg Kommune

Odense For abonnenter

Tiltalts brødre forsøgte at betale sig fra voldtægt: 16-årigt offer tilbudt op til 50.000 kroner for at trække anmeldelse tilbage

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce