Annonce
Odense Håndbold

Odense-træner med DM-titler for modstanderen: Navne fra Sydbank Arena

Karen Brødsgaard, assistenttræner i Odense Håndbold, har vundet flere danske mesterskaber med lørdagens modstanderhold Viborg. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Odenses stjernespiller Nycke Groot spillede en god kamp mod Aarhus United i sidste spillerunde. Det er blevet belønnet med en plads på ligaens "Rundens hold", hvor også Viborgs Line Haugsted er med. Line Haugsted har netop en fortid i Odense Håndbold, hvor hun spillede i 2015/16-sæsonen. Det blev kun til den ene sæson, selvom hun havde kontrakt for tre. Haugsted ville tættere på familien, der bor i Skive.

-----

Viborg HK henter til næste sæson Sara Hald i Odense, hvor det altså blev til tre sæsoner for stregspilleren.

Annonce

-----

Odenses Anne Cecilie La Cour har tidligere spillet for Viborg, og det samme har Odense Håndbolds assistenttræner Karen Brødsgaard, der vandt flere danske mesterskaber og europæiske medaljer med den jyske klub omkring årtusindeskiftet.

-----

Tåsinge Håndboldklubs U11-piger løber givetvis rundt med et ekstra stort smil for tiden. Holdet har nemlig vundet Divisionsforeningen og Bambusas konkurrence om en træningsdag med den tidligere Odense Håndbold-spiller Mette Tranborg og Viborg-spilleren Kristina Jørgensen. Sidstnævnte er ligaens suveræne topscorer og det viste hun igen mod Odense, hvor hun scorede 10 mål.

-----

I gruppefinalen i den modsatte gruppe tørnede Esbjerg og Herning-Ikast sammen. Det blev en stensikker 31-21 sejr til midtjyderne - godt hjulpet på vej af den tidligere Odense-spiller Ingvild Bakkerud, der lavede otte mål. Med sejren tager Herning-Ikast gruppens førsteplads, og dermed skal Odense Håndbold møde Esbjerg i semifinalen, mens Herning-Ikast møder Viborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Annonce