Annonce
Odense Håndbold

Odense-stjernen Kamilla Larsen bliver spilleragent

Kamilla Larsen, Odense Håndbold, fortsætter som spilleragent. Foto: Michael Bager
Kamilla Larsen vil hjælpe spillere videre til topklubber

HÅNDBOLD: Kamilla Larsen løber i slutningen af maj for sidste gang på banen som professionel håndboldspiller for Odense Håndbold. Hun kan se tilbage på en gloRværdig elitekarriere, der har budt på 21 år med alt fra både Champions League-triumfer, masser af kampe for det danske landshold og fire danske mesterskaber.

Men hun fortsætter karrieren som spilleragent hos People in Sport  fra 1. august 2022.

Kamilla Larsen skal indgå i et  damehåndbold-team i People in Sport med Sabine Pedersen, Frank Henriksen og Michael Skjern på holdet og kollegaerne Cyril Viudes i Frankrig og Trond Jenseg fra Norge.

Annonce

- Vi ser meget frem til at byde Kamilla Larsen velkommen, og glæder os over, at hendes store erfaring nu kan komme eksisterende klienter og nye, spirende håndboldtalenter til gode.

- På håndboldsiden har vi det seneste år oplevet en kraftig stigning i vore aktiviteter, og med Kamillas massive erfaring som eliteudøver og store indsigt styrker vi nu vores stærke håndboldteam yderligere, så vi kan imødekomme den stigende efterspørgsel på vores rådgivning, siger Thomas Løvind Andersen, adm. direktør i People in Sport.

21 år på øverste hylde

Kamilla Larsen har som aktiv haft en stor karriere med 21 år på øverste hylde. Hendes trofæskab indeholder fire danske mesterskaber, én EHF Cup-titel og hele tre Champions League titler. Og så har hun spillet 99 landskampe for det danske landshold.

Den erfaring tager hun med sig i jobbet som agent for nogle af verdens bedste kvindelige håndboldspillere og nogle af de største talenter.

- Jeg har i mine 21 år som professionel håndboldspiller oplevet mange opture, men også mødt store udfordringer, som har givet mig en masse erfaring. Det bliver vemodigt, men jeg glæder mig samtidig utrolig meget til at starte et nyt eventyr op og blive en del af familien i People in Sport.

Kamilla Larsen ville oprindeligt gerne have fortsat i Odense Håndbold, men ledelsen vendte tommelfingeren ned for det ønske.

-  Jeg har som aktiv altid oplevet dem som transparente, ærlige og kontante agenter. De værdier vil jeg gerne være med til at fremme, når jeg skal hjælpe unge talenter og rutinerede spillere til at nå deres professionelle mål i livet, siger Kamilla Larsen, der sammen med Odense Håndbold på onsdag i Ikast skal forsøge at forfølge muligheden for en ny DM-finale.

Det er vanskeligt, for det kræver en sejr mod Herning/Ikast, der lammetævede Odense på Fyn i den første DM-semifinale med 31-24. Odense har så hjemmebanefordel i en eventuel tredje og afgørende DM-semifinale i Odense lørdag den 21. maj.

Annonce
Nyborg For abonnenter

Erhvervschef siger op seks uger før Tour de France: - Der er truffet en række beslutninger, som gør, at jeg ikke længere kan se mig selv som en del af Nyborg Kommune

Danmark

Mandagens coronatal: 570 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Odense For abonnenter

Hård kritik af plejehjem: - Når personalet ikke har styr på det helt basale, er det meget farligt for alle, der bor der

Erhverv For abonnenter

Lensbaronens datter i tårevædet tale: Valdemars Slot er færdig som museum - der er intet at vise frem

Faaborg-Midtfyn

Noget var galt i lille Matheos barnevogn: - Det er simpelthen så bizart, og det gør mig utryg

Kultur For abonnenter

Kunstner bruger sin nøgne krop til at fortælle kontroversiel historie: - Det skete ofte, at danske mænd gjorde en grønlandsk kvinde gravid

Nogle shopper Bitcoins til spotpris, mens andre ser starten på enden: Derfor er der kaos i kryptoverdenen

Odense

Våbenlager på værtshus: 93 års fængsel til fynske narko- og våbenhandlere

Navne For abonnenter

Dødsfald: Det er slut med "Hej Schmidt'er. Hvordan går det?" Arne har gået sin sidste tur med Frieda Maria og rollatoren

Ægtepars salg eksploderer efter økonomisk mavepuster: - For det meste kan vi samarbejde

Middelfart

Kendt bagermester forudser vulkanudbrud: Er blevet officiel leverandør af romkugler til Tour de France

Vi mistede to personer, da Sidney Lee døde. Den ene var danmarkskendt realitystjerne med 'ekstra cheese'. Den anden lærte vi aldrig at kende

Odense

Se før- og nu billederne: Sådan har letbanen forandret Odense

Odense Håndbold For abonnenter

Før gyseren i DM-semifinalen i Ikast - Odense Håndbold holder kortene tæt ind til de orange trøjer

Erhverv

Vestfynsk vækstkomet køber mere jord: Fremrykker byggeri til trecifret millionbeløb

Annonce