Annonce
Odense

Odense Stadion: Det vil Thorborg have fikset

Toiletterne og forsyningen af vand til dem er ikke god nok. Det er derfor en af de ting, Niels Thorborg og OB vil have udbedret på Odense Station. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Bestyrelsesformand i OB Niels Thorborg slår i et interview med podcasten "Stemmer fra Ådalen" fast, at en renovering af forholdene på Odense Stadion har førsteprioritet. Her kan du se, hvad Niels Thorborg ønsker forbedret på stadion.

1. Vand og toiletter

Niels Thoborg foreslår, at Barfoed Group Tribunen rives ned og bygges op på ny, og at hjørnerne mellem de fire tribuner lukkes af. Arkivfoto: Nils Svalebøg

Toiletforholdene på Odense Stadion er ikke i orden, mener Niels Thorborg. Det handler blandt andet om, at der skal være gode forhold til både mænd og kvinder, ligesom der kniber med at få nok - og varmt - vand til at flyde til toiletterne.

2. Ny tribune og lukkede hjørner

Det har i årevis været et stort ønske blandt mange OB-fans, at hjørnerne på stadion bliver lukket - det vil sige, at der ikke er åbent mellem tribunerne. I den forbindelse lufter Niels Thorborg den ide, at man ved at lukke hjørnerne samtidig også kan rive den ene tribune (Barfoed Group Tribunen, red.) ned og bygge en ny.

- Så man forestiller sig, at man tog en meget lang tribune og lavede en masse faciliteter under den, så vi fik en super moderne tribune derovre. Det kunne være en løsning. Og så renovere de andre ender, siger han.

3. Udbygget til events

OB ejer vip-bygningen, som klubben købte af Odense Kommune i 2005. Med i købet sikrede OB sig også ret til bygge til i begge ender af tribunen, og den tanke lurer også i baghovedet på Niels Thorborg.

- Den mulighed er der jo i takt med, at vi stadig udvikler os, og vi kan få behov for endnu flere faciliteter for spisende gæster. Der er over 200 arrangementer på stadion i vores vip-bygning, som ikke har noget med fodbold at gøre, hvert år – alt fra konfirmationer, barnedåb og konferencer. Den del kan vi godt udvide. Så der er mulighed for at bygge i begge ender.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Påvirket fynbo fik taget bilen

Annonce