Annonce
Erhverv

Odense Sport & Event: - Statsministerens pressemøde var værre end det første

- Vi kan ikke åbne vores hoteller for 5-10 værelser, så måske holder vi dem lukket sommeren over, siger Enrico Augustinus, der er direktør for både det nye Hotel Odeon og Hotel Odense i Odense Congress Center. Arkivfoto: Michael Bager
Pludselig blev august fjernet fra kalenderen over store arrangementer i Odense Sport & Event.
Annonce

Odense: Det var en kold spand vand, der ramte Enrico Augustinus, administrerende direktør i Odense Sport & Event, da han overværede statsministerens pressemøde mandag aften.

- Det var værre, end da hun lukkede Danmark ned i marts, siger han.

Det kom bag på direktøren, at myndighederne lukker større arrangementer så sent som i august. Virksomheden havde netop flyttet nogle store arrangementer fra marts til august og kunne dermed begrænse deres tab betydeligt.

- Men det kan vi ikke gøre igen. Man skal have omkring 14 ledige dage i kalenderen for at kunne placere en messe, og det har vi ikke efter august, siger Enrico Augustinus, der især bliver ramt af aflysningen af messen Jagt og Outdoor.

Han havde også regnet med, at OB og de superligaklubber kunne spille deres aflyste kampe i juni, hvor det aflyste EM i fodbold efterlader god plads i kalenderen. Nu er han usikker på, om det kan ske – eventuelt uden tilskuere. Også virksomhedens sommerkoncerter i Den fynske Landsby er i fare.

Virksomhedens to hoteller i Odense er lukket, og måske bliver låsen først drejet om engang efter sommeren.

- Uden møder og messer har vi kun turisterne tilbage, men vil de komme, når alle større arrangementer er aflyst? Det vil vi overveje – det spiller også ind, hvor mange turistattraktioner, der får lov til at åbne, siger Enrico Augustinus.

De økonomiske konsekvenser af krisen kender han ikke.

- Vi regner på det om morgenen, så kommer der ændringer i reglerne om eftermiddagen, og så må vi regne forfra næste dag. Det er meget uoverskueligt, fordi vi er påvirket af flere forskellige ordninger, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Debat

Debat: Vi vil have rent vand i hanerne

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Annonce