Annonce
Debat

Odense slutter op om DK2020

Annonce

Læserbrev: Odense Byråd besluttede 11. november at tilslutte sig DK2020, en aftale hvor kommuner, regioner og staten samarbejder med interesseorganisationer for at sikre det bedst mulige samspil i forhold til udarbejdelse af klimahandlingsplaner.

Der er ingen tvivl om, at fremtiden byder på ændringer i vores livsstil, men ved hjælp af disse klimahandlingsplaner kan vi håbe, at disse ændringerne bliver så minimale som muligt, samtidig med at klimaplanerne lever op til de nødvendige ændringer.

I Danmark er vi heldige ved at have dygtige og innovative virksomheder, som ved hjælp af ny teknolog forhåbentlig kunne sikre, at vi kan overholde den ambitiøse klimaplan, der er vedtaget i Folketinget, samt sikre overholdelse af verdensmålene i såvel kommuner som region heriblandt Region Syddanmark. Klimaindsatsen kræver, at vi i kommuner, regioner og staten samarbejder for at kunne overholde den meget ambitiøse klimaplan, Folketinget har vedtaget med en 70 procent CO2-reduktion samt en nulmission i de større byer inden for en kort årrække.


Det er glædeligt, at Odense Kommune nu tilslutter sig samarbejdet i DK2020.


Det er derfor glædeligt, at Odense Kommune nu tilslutter sig samarbejdet i DK2020, som også Region Syddanmark har tilsluttet tidligere i år.

Det er påkrævet, at vi af hensyn til klimaet foretager nogle ændringer i vores måde at leve på, da vi skal aflevere jorden i en tilstand, så også kommende generationer har et godt sted at være.

Jeg synes, det er udtryk for politisk ansvarlighed, at man nu går i samarbejde om udarbejdelsen af klimahandlingsplaner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ulven kommer - med hvad?

Middelfart For abonnenter

Middelfart-præst har døbt, konfirmeret, viet og begravet i 25 år: - Jeg kan godt finde på at sidde og græde på kontoret

Annonce