Annonce
Kultur

Odense-skuespiller nomineret til Reumert: - Jeg er helt paf over det

Natalí Vallespir Sand er nomineret for sin rolle som "kvinden i midten" - sin mors datter og sin datters mor - i det jødiske generationsopgør, “Modersmål/Mameloschn”, på Odense Teater. Foto: Emilia Therese
Natalí Vallespir Sand er nomineret til Årets Kvindelige Ensemblerolle for sin rolle i ”Modersmål/Mameloschn”. En præstation, hun er glad for, at juryen har bemærket.

Odense: - Det er fantastisk dejligt. Jeg fandt først ud af det, da jeg fik en besked fra en god ven, som skrev tillykke til mig, og jeg tænkte bare "Tillykke med hvad?" Så jeg er helt paf over det, men det er helt vildt dejligt.

Natalí Vallespir Sands begejstring er ikke til at tage fejl af, da hun skal sætte et par ord på nyheden om, at hun er blandt de nominerede i kategorien Årets Kvindelige Ensemblerolle ved dette års Reumert-pris.

Hun arbejder til daglig på Odense Teater, hvor hun også er uddannet. Hun er nomineret for sin rolle som Clara i stykket ”Modersmål/Mameloschn”, og hun er glad for, at det netop er den rolle, juryen har bemærket.

Annonce


Jeg er ekstra glad for at være nomineret til Årets Kvindelige Ensemblerolle, for at være en del af et ensemble, der sammen fortæller en historie, er det allerfedeste ved faget.

Natalí Vallespir Sand, Reumert-nomineret skuespiller


- Vi spillede tre generationer i det stykke. Der var så meget om blandt andet familieforhold, der var let at relatere til, og jeg synes, vi fik skabt et sjovt og makabert univers. Så jeg er stolt over, at det lige er den her rolle, Reumert har valgt, fortæller hun.

- Jeg har gennem tiden spillet mange ungpigeroller, så det er enormt skønt at være med i et stykke, hvor jeg får lov til at spille min egen alder og bruge den livserfaring, jeg selv har fået.

Det er anden gang, Natalí Vallespir Sand er nomineret til en Reumert. I 2018 var hun nomineret til Årets Kvindelige Hovedrolle, og selv om hun ikke vandt prisen, var det rigeligt for hende at være nomineret.

- For mig er det et stort skulderklap bare at være nomineret. Jeg er ekstra glad for at være nomineret til Årets Kvindelige Ensemblerolle, for at være en del af et ensemble, der sammen fortæller en historie, er det allerfedeste ved faget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Annonce