Annonce
Kultur

Odense-restaurant nomineret til årets bedste brasseri

Nr. 61 i Kongensgade i Odense er blandt de 10 nominerede til Årets Bistro/Brasseri i Den Danske Spiseguide 2013. Her er det ejer Martin Pilsmark.

Restaurant No. 61 i Kongensgade i Odense er blandt de 10 nominerende til Årets Bistro/Brasseri i Den Danske Spiseguide 2013.

Hos Restaurant No. 61 i Odense kan man nu bryste sig af en flot nominering fra Den Danske Spiseguide 2013. Her har man nemlig valgt at nominere restauranten til Årets Bistro/Brasseri sammen med ni andre restauranter.

Det skriver No. 61 på sin Facebook-side.

" Vi er glade og stolte når nogen kan lide hvad vi går og hygger os med på restaurant no.61. Det er vi også denne gang...! Vi takker...", skriver restauranten.

De øvrige ni nominerede er:

Brasseri Ruths, Skagen
Brasseri Mest, Aalborg
Enomania, København
Det gamle Røgeri, Mosede Havn
Brasserie Ferdinand, Aarhus
Manfreds, København
Nordisk Spisehus, Aarhus
Retour Steak, København
Che Fe, København

Ved slutnomineringen i slutningen af juni bliver de 10 nominerende snævret ind til fire. Den endelige kåring sker den 27. juli.

Sidste år vandt Restaurant Et i Aarhus den fornemme pris.

Gastronomen Bent Christensen er fortsat udgiver af Den Danske Spiseguide, der nu snart udkommer for 36. gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Danmark

Live: Syv mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter omfattende politiaktion - følg forløbet her

Annonce