Annonce
Sport

Odense Q tættere på den bedste liga

Odense Q's piger har nok at juble af efter lørdagens sejr. Foto: Iver Tidemand
Kamilla Ørskov Jensen scorede fire mål for Odense Q i 5-2-sejr over ASA Aarhus

 FODBOLD: Odense Q's piger stormer stadig mod kvindeligaen.

Men ved pausen mod ASA Aarhus på banen ved Marienlyst-centeret stod der kun 1-1. Alligevel endte det med en 5-2-sejr, som Odense Q's kommunikatør Frederik Hestbjerg beskrev som sådan:

At resultatet skulle blive 5-2 lå ikke i kortene efter en halv times spil i dagens kamp mellem Odense Q og ASA Aarhus. Alligevel kom der gang i målscoringen og med blandt andet 4 mål af Kamilla Ørskov Jensen kunne Odense Q trække sig sejrrigt ud af dagens opgør i Gjensidige Kvalifikationsspil

Annonce

For 5. gang i 2020/2021 sæsonen var modstanderen ASA Aarhus, de 4 foregående opgør havde været en række tætte affære, som dog var endt med 4 smalle Odense Q sejre. Der var derfor lagt op til en tæt affære. Kampbilledet de første 30 minutter viste også 2 hold der havde svært ved at åbne hinanden op. OdenseQ var mest på bolden, men havde svært ved at skabe chancer mod ASAs defensiv, samtidig havde ASA svært ved at skabe chancer.

Efter 32 minutter kom det første mål, Emilje Lajmiri kunne flot placere bolden til rette for Kamilla Ørskov Jensen, der kunne bringe Odense Q foran med 1-0. Målet åbnede op for kampen, og de resterende 15 minutter af 1. halvleg bød på flere store chancer i begge ende. Trods flere store chancer, var det et klumpspils mål der kunne bringe ASA ind i kampen igen minutter før pausen.

Frustreret Odense-hold

Det var et frustreret Odense Q hold der gik til pause, mens at det var et topmotiveret hold der kom ud til 2. halvleg. De første 15 minutter var ren dominans fra hjemmeholdets side af, dette resulterede i yderligere to scoringer af Kamilla Ørskov Jensen. Efter 55 minutter kunne hun heade en velplaceret bold fra Sarah Sundahl i mål til først 2-1. 5 minutter senere var Julie Jensen der kunne lægge bolden til rette for Kamilla Ørskov Jensen, der bragte Odense Q foran 3-1.

Her kunne kampen al energi være taget ud af kampen, men ASA Aarhus ville det anderledes. En lidt tilfældig bold blev opsamlet blev dernæst flot sendt i mål af Ulrikke Linde.

Med ASAs reducering kom der for alvor gang i spændingen, ASA jagtede målet til 3-3, mens at Odense Q forsøgte at lukke kampen.

Efter 81 minutter kunne Kamilla Ørskov Jensen gøre det til 4-2, efter et flot slået hjørnespark af Emilje Lajmiri. På trods af at kampen så ud til at være lukket, så gav ASA ikke op og spillede videre med god fart. 2 minutter i kampens overtid blev selv den mindste sandsynlighed for ASA-point lukket da Fie Steenberg, efter et flot opspil af Isabella Hvidbak og Isabella Ohle, kunne gøre det til resultatet 5-2.

Dermed sikrer OdenseQ sig 3 vitale point i jagten på oprykning til Gjensidige Ligaen.

Dagens kamp var desuden den sidste hjemmekamp på stadionet i Marienlyst, de 2 næste hjemmekampe spilles henholdsvis på Nature Energy Park og Odense Atletik Stadion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Annonce