Annonce
Fodbold

Odense Q har joker med mod Brøndby

Fie Steenberg, der her udfordrer en blåklædt Næsby-spiller i foråret, er muligvis tilbage hos Odense Q i onsdagens hjemmekamp mod Brøndby. Foto: Nils Svalebøg
Odense Q stiller i onsdagens hjemmekamp mod den danske mester, Brøndby, med en ung spiller, som tidligere på året vandt en halvleg mod Brøndby.

Fodbold: De unge spillere fra Odense Q får kam til deres hår, når mesterholdet Brøndby onsdag aften gæster Marienlystcentret til kamp i kvindeligaen.

- Det er mastodonten i dansk kvindefodbold, vi skal op imod. Brøndby har mange spillere på højt niveau og mange landsholdsspillere, så det bliver en svær opgave. Vi går ydmygt til værks og arbejder stenhårdt, og så må vi se, om vi kan få vores aftaler til at holde, siger Steen Hansen, træner for Odense Q.

Han har en 17-årig joker i ærmet til onsdagens kamp.

- Vi har Emilie Lajmiri med i truppen. Hun er en af de unge talenter i Odense Q, og hun spillede anden halvleg i den pokalkamp mod Brøndby i februar, hvor vi vandt anden halvleg 1-0 efter at have tabt første halvleg 5-0, siger Steen Hansen.

- Desuden vender Sandra Jakobsen eller Fie Steenberg tilbage til truppen. De har været væk i de første kampe på grund af ferie, og en af de to kommer med igen, siger træneren.

Julie Jensen og Sascha Munk glider til gengæld ud af truppen i forhold til den seneste kamp.

Annonce

Personlige fejl

Odense Q kom flot fra start med en hjemmesejr på 3-0 over BSF, men i anden runde i lørdags tabte Odense Q 4-2 ude til Kolding Q.

- Nu havde vi inklusive træningskampene vundet seks kampe i træk inden opgøret mod Kolding, og vi havde spillet til nul i flere af kampene. I kampen mod Kolding lavede vi nogle personlige fejl, som påvirkede os. Vi skal være bedre til at hjælpe hinanden og komme videre. Ingen laver med vilje personlige fejl. Det har vi haft en snak om. De faser, hvor vi har manglende tilstedeværelse, skal vi gøre kortere, siger Steen Hansen.

Brøndby vandt i sæsonpremieren 6-1 over FC Nordsjælland, men efterfølgende blev Brøndby efter en protest fra FC Nordsjælland taberdømt ved skrivebordet på grund af brug af Kamilla Karlsen, der var karantæneramt efter en udvisning i sidste sæsons pokalfinale.

De blå-gule fra den københavnske vestegn rejste sig dog hurtigt og vandt i søndags 4-0 hjemme over VSK Aarhus.

Kampen mellem Odense Q og Brøndby fløjtes i gang onsdag klokken 18.30 på Marienlystcentrets kunstgræsbane.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kor a la Carte i Åsum

Debat

Chefredaktøren anbefaler: Frygt er terrorens farligste virkemiddel

Retten i Odense valgte at dobbeltlukke dørene i landsdækkende mulig terrorsag og nedlægge navneforbud trods protester fra pressen. Manden blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Læs historien her

Annonce