Annonce
Odense Håndbold

Odense-overskud blev afgørende: Nu venter Nykøbing, der kommer med 120 i timen

Odense-spillerne kunne hæve armene i triumf, da Final4-finalepladsen kom i hus. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Det var Odenses energi og overtal af ressourcer, der blev afgørende, da klubben vandt Final4-semifinalen mod Herning-Ikast. Det mener Odense-stregen Sara Hald.

HÅNDBOLD: Odense Håndbold kan søndag vinde klubbens anden pokal på godt en uge, når fynboerne møder Nykøbing Falster i finalen i Santander Cup.

Finalepladsen kom i hus med en 30-28-sejr over Herning-Ikast lørdag.

Og det blev et opgør, der måtte ud i forlænget spilletid, før Odense kunne løfte armene i jubel.

Annonce

Ifølge Odenses stregspiller Sara Hald var det de oranges overtal af ressourcer, der gjorde udslaget.

- Vi har flere ressourcer til sidst og mere energi og overskud, end de har. De ser trætte ud til sidst, siger hun.

- Herning-Ikast giver aldrig op. De bliver ved med at køre på, så selvom man fører med fire mod dem, skal man blive ved med at kæmpe, og det viste det sig også i den her kamp, at vi skulle, fortsætter hun.

Gode Odense-chancer

Nu ser hun frem til finalen mod Nykøbing, hvor hun spår om gode Odense-chancer.

- Jeg tror bestemt, at det, vi viser i dag, er nok til at slå Nykøbing, men vi skal være der fra start, for Nykøbing kommer med 120 i timen, og det bliver meget mere en løbeduel, end det var mod Herning-Ikast. Så vi skal som minimum spille på samme niveau, fortæller Sara Hald.

Odense-træner Ulrik Kirkely så ikke lørdagens første semifinale, så han skal hjem og analysere søndagens finalemodstander.

- Der er helt sikkert mange ting, vi kan forbedre, men vi spiller nogle rigtigt fine minutter mod et dygtigt hold. Vi arbejder godt med tingene, selv i perioder hvor de ikke sidder i skabet. Det var tæt, det vidste vi, det ville blive, og nu glæder vi os til Nykøbing, siger han.

- Vi har nogle udfordrende perioder forsvarsmæssigt, som vi får rettet til, og der er nogle perioder, hvor vi ikke kan få scoret på Sabine Englert, fordi hun står rigtigt stærkt, men i sidste ende synes jeg, det er okay, at det er os, der står i finalen, tilføjer han.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce