Annonce
Sport

Odense lammet i panisk spurt

Julie Bang er en stærk forsvarer. Her kaster Odense-pigen sig ind foran en Silkeborg-skytte, mens knæet endnu holdt. Til venstre Julie Jensen.

Syv-måls føring blev sat over styr, og talentfulde Julie Bang risikerer lang pause efter grimt uheld.

Annonce

HÅNDBOLD: Odenses villige, men gennemsnitlige, hold præsterede at smide en syv-måls føring væk i det sidste kvarter, hvor 18-11 blev forvandlet til 21-23.

Ikke just en udvikling, der giver topkarakter denne gang til træner Jan Larsen, men det hører med til sæsonens historie om Odense, at skaderne rasler ned over de orange-farvede.

I går gøs det gennem publikum, da første-års senioren Julie Bang efter en parade faldt uheldigt ned. Julie Bang blev grædende og humpende hjulpet ud, og desværre var mistanken en korsbånds-skade.

Den chokerende scene var åbenbart med til at lamme kammeraterne, der ellers med en stærk målmand i Jessica Plengel, koncentreret forsvar og en stærkt skydende Julie Jensen var på vej til en markant sejr.

- Men ud over, at jeg altså er nødt til at henvise til de mange skader, så brændte vi for mange chancer i den afgørende fase, og spillerne blev åbenbart bange for at vinde, sagde Jan Larsen.

Det gjorde ondt værre, at rutinerede Ana Razdorov Lyø fire minutter før tid måtte udgå med en blødende flænge over højre øje, og da Julie Jensen blev udvist ved 21-21 med uret på 58.24, så var holdet uden afgørende våben i den paniske slutfase.

1. halvleg var ofte en jammer at skue, men efter pausen begyndte det at ligne håndbold med tempo, aggressivitet og flotte skud, og Julie Jensens håndleds-svirp imponere de flere gang.

- Vi begyndte nok at skifte for hurtigt ud, da vi var langt foran, sagde en spiller, hvis navn vi har glemt.

Odense risikerer nu en nervedirrende afslutning på sæsonen, hvor det kan blive svært at undgå næst- og tredjesidstepladsen, der udløser nedrykningskampen.

Træner Jan Larsen kæmper hårdt. Ledelsen har bygget et flot klub-fundament op, når det gælder bredde og talentudvikling, men hvis ikke der snart sættes forstærkninger bag visionerne for eliten, vil kontrasten til de flotte rammer i Odense Idrætshal blive uhyrlig.

Odense-træner Jan "Ribe" Larsen slider på manken i disse uger. Til venstre Camilla Hoel og til højre Nanna Villumsen, der deler spekulationerne .
Odense HF tog lørdag eftermiddag imod Silkeborg-Voel KFUM i damernes 1. division i håndbold. Odenses træner Jan "Ribe" Larsen var ikke udelt begejstret over holdindsatsen i kampen.
Odense HF tog lørdag eftermiddag imod Silkeborg-Voel KFUM i damernes 1. division i håndbold. Julie Jensen kan her juble over at have passeret Silkeborgs målvogterske Kristina Byskov.
Jan Pytlick var i hallen og prøvede at spotte talenter.
Odense HF tog lørdag eftermiddag imod Silkeborg-Voel KFUM i damernes 1. division i håndbold. Landsholdstræner Jan Pütlick så med fra tilskuerlægterne.
Odense HF tog lørdag eftermiddag imod Silkeborg-Voel KFUM i damernes 1. division i håndbold. Silkeborgs målvogterske Kristina Byskov i aktion.
Odense HF tog lørdag eftermiddag imod Silkeborg-Voel KFUM i damernes 1. division i håndbold.
Odense HF tog lørdag eftermiddag imod Silkeborg-Voel KFUM i damernes 1. division i håndbold. Julie Jensen i luften med SarahThomsen på stregen og Silkeborgs Susan Thorsgård i nakken.

1. division kvinder

Odense-Silkeborg/Voel 21-23

Mål: 3-1, 3-5, 8-6, 9-7, (11-7), 12-9, 14-9, 16-10, 19-14, 21-19, 21-21, 21-23.

Udvisninger: Odense 4x2 og Silkeborg 2x2.

Bedste spillere: Julie Jensen, Odense og Susan Thorsdal, Silkeborg.

Topscorere: Odense: Julie Jensen 9, Mai Tornøe 4, Kristine Assersen og Cissa Assersen 2, Camilla Hoel 1.

Silkeborg: Susan Thorsdal 6, Sanni Eriksen 5.

Dommer: Per Krabbe og Alex Vad (habile i let kamp).

Tilskuere: 250, og så er Deres Udsendte, kontrollører og selv fotografen talt med.

Næste kampe: Mandag den 14. januar: SønderjyskE-Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce