Annonce
Odense

Odense lægger græs til tre års fodboldfinaler

Hunderupskolens drenge vandt i 2012 turneringen, sidste gang finalen blev spillet i Parken i København. Holdets anfører Johan Østergaard blev valgt som kampens bedste tekniker og fik overrakt Michael Laudrups teknikerpris af ikonet himself. Mon ikke det trofæ indtager en hædersplads i den unge mands samling? Foto: Ekstra Bladet

Finalerne i Ekstra Bladets prestigefyldte skoleturnering flyttes fra i år til Odense

Odense: Odense er i de kommende tre år valgt frem for Aarhus og København som finaleby i Ekstra Bladets prestigefyldte skolefodboldturnering, der ikke helt ubeskedent kaldes "verdens største".

Odense-skoler har mange gode minder og resultater fra netop den turnering. For tre år siden vandt Hunderupskolens drenge således finalen, mens den endnu blev spillet på landets nationalarena i Parken.

For et par år siden flyttede finalen til Aarhus og derefter til Farum, men nu er der lavet en treårig kontrakt med Odense, hvor finalen spilles på Odense Stadion eller Trefor Park, som stadion også kaldes.

Aktivitetsansvarlig hos DBU, Jan Kristensen og Venstre-rådmand Jane Jegind (V) lovpriser begge den treårige partnerskabsaftale:

Jan Kristensen: - Vi mærkede med det samme i forhandlingerne med Odense Kommune, at der var en stor interesse fra byens side. Det er vigtigt for arrangementet og DBU, at alle er meget engagererede, så vi i fællesskab kan skabe rammerne om nogle fantastiske finaler for både pigerne og drengene.

Jane Jegind: - Med vores placering centralt i landet kan vi tilbyde en ny og spændende ramme om arrangementet. Vi er rigtig gode til at udvikle på tilbagevendende events, og vi glæder os til over de kommende år at tilføre den festlige afslutning lidt fynsk krydderi.

Finalerne finder sted torsdag 30. april. Udover to fodboldkampe vil blandt andet Wafande og Pharfar spille op til fest.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce