Annonce
Assens

Odense-kopiband kommer til Assens: Med røg, bomber, lysshow, stor lyd, fest og farver

Forsangerne fra bandet Blues Brothers Souvenir Show. Foto: Allan Hviid.
Annonce

Assens: Fredag 4. december bliver formentlig en festlig dag i Assens, når The Blues Brothers Souvenir Show kommer til Tobaksgaarden.

Koncerten starter klokken 20, og det bliver noget af et show, lyder det fra kulturhuset.

- På scenen står to mænd, ikonisk klædt med sorte solbriller, sort hat og sort habit. Med sig har de et fuldt udbygget 13 mands soulband med blæsere og korpiger, der er klar til at præsentere nogle af de bedste rhythm'n'blues- og soulklassikere, spillet af en hårdt swingende rytmegruppe og en effektiv hornsektion. Publikum kan godt glæde sig til en aften fyldt med røg, bomber, lysshow, stor lyd, fest og farver, skriver Tobaksgaarden blandt andet i en pressemeddelelse.

Blues Brothers Souvenir Show er et odenseansk kopiband, som startede i 1986 med et juleshow på Hansens Værtshus i Odense.

- Det skulle bare have været en engangsforestilling, men begejstringen var så stor, at bandet her 34 år senere stadig leverer et juleshow år efter år i Odense. Bandet leverer desuden, til stor begejstring for publikum, adskillige koncerter på diverse festivaler og spillesteder rundt om i landet, skriver Tobaksgaarden. /JFM

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce