Annonce
Odense

Odense Kommune henter 3,5 millioner ved at sende breve

Odense Kommune har tjent godt på at sende en god gammeldags rudekuvert til skyldnere af ejendomsskat. Det har bragt 3,5 millioner kroner ind i kommunekassen.

Annonce

Indkrævning af ejendomsskatten foregår i dag via den digitale postkasse, men da det ikke er alle, der er lige gode til at få tjekket deres e-boks, kan den i stedet hurtigt ende som et sort hul for den slags skrivelser fra det offentlige.

Samtaler, Odense Kommune har haft med borgere, som netop ikke har fået betalt deres ejendomsskat til tiden, peger da også på, at årsagen til de ubetalte ejendomsskatter netop skyldes, at folk ikke har fået tjekket deres digitale postkasse.

Af samme grund har Odense Kommune i år valgt at ringe eller sende en gammeldags rudekuvert til de borgere, der ikke har betalt ejendomsskatten, efter opkrævningen er landet i e-boksen, og det er noget, der har givet pote.

Det skriver DR.dk.

- Det har helt klart haft en positiv effekt, siger kontorchef Kirsten Pilely fra Odense Kommune.

Hun oplyser, at kommunen har hentet hele 3,5 millioner kroner ind i år i ejendomsskatter, som borgerne i første omgang ikke havde fået betalt.

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce