Annonce
Odense HC

Odense HC skifter navn og bliver til ræve

Odenses nye logo beholder de orange farver, men har erstattet den gamle silhoutte af en håndboldspiller med en ræv. Pressefoto.
Odense HC skifter officielt klubbens navn fra den kommende håndboldsæson, og med det nye navn har klubben også fået et nyt logo.

HÅNDBOLD: Et af håndboldligaens tophold får et lille makeover fra den kommende sæson, udover de ændringer der kommer til at være på banen med tilgangen af blandt andet Nycke Groot og Nathalie Hagman.

I dag og en uges tid endnu hedder klubben fra Odense officielt Odense Handball Club A/S.

1. juli er det så slut for det kapitel i historien om den storsatsende klub fra Fyn. Handball bliver fordansket, Club A/S forsvinder, og ræven LuriFox får en mere fremtrædende rolle i klubben set udefra.

Klubben vil fremover komme til at hedde Odense Håndbold og få et nyt logo, der stadig holder fast i de efterhånden velkendte orange farver.

Det nye navn er langt fra ukendt, da klubben sjældent er blevet kaldt Odense Handball Club til daglig.

- Tilbage i 2016 skiftede vi navn til ’Odense Handball Club A/S’. Vi har dog i daglig tale kaldt os selv for ’Odense Håndbold’, og derfor kommer der nu også et officielt navneskift. Med det nye navn og logo ønsker vi at styrke vores brand og fortælle en historie om Odense Håndbold. Vi håber, at alle vil tage godt imod det nye logo og den historie, som logoet nu skal være med til at fortælle, forklarer administrerende direktør Lars Peter Hermansen i en pressemeddelelse.

Det nye logo er udviklet i samarbejde med reklamebureauet Fingerspitz.

Håndboldklubben forklarer i pressemeddelelsen de nye elementer i klubbens logo:

Den orange farve er bevaret, da den er en stor del af klubbens identitet og dermed vil skabe en vis form for genkendelighed i det nye logo. Farven tiltrækker også opmærksomhed, og for Odense Håndbold symboliserer orange samtidig varme, glæde og advarsel.

Ræven er kendt for sin snedighed, og den har flere udgange fra sin hule. Rævens kropsbygning er elegant og feminin, og det er samme fortælling, som Odense Håndbold ønsker at knytte til spillet på banen og klubbens brand. Rævehovedets runde former er med til at understrege, at der er tale om en kvindeklub, og dertil kommer, at Odense Håndbolds maskot, LuriFox, også er en ræv.

I tråd med bagrunden for logoskiftet er det fulde klubnavn blevet en del af det nye logo. Samtidig er årstallet for Odense Håndbolds etablering også integreret.

Annonce
Odense HC's gamle logo. Pressefoto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dødsfald i Odense Arrest: Meget beklagelig mørkelægning fra myndighedernes side

Det er beklageligt, at Fyns Politi og Kriminalforsorgen har mørkelagt den tragiske sag om den 27-årige danske mand, der lørdag morgen blev fundet død i Odense Arrest. Beklageligt fordi offentligheden har en legitim interesse i at få årsag og omstændigheder at vide, når en ung mand dør i politiets varetægt. Og beklageligt fordi mørklægningen baner vej for allehånde gætterier, der næppe er politi og myndigheder venligt stemt. Politiet begrunder mørklægningen med at sagen efterforskes, og det er sædvanligvis en begrundelse, som pressen respekterer. Der kan være gode grunde til, at politiet i faser af en efterforskning holder kortene tæt til kroppen. I dette tilfælde forekommer “hensynet til efterforskningen” dog at være en standardafvisning, der er hentet til lejligheden. For det første er det svært at se, at et dødsfald, som tilsyneladende ingen andre mennesker er impliceret i, kan kræve en mørkelagt efterforskning over flere dage. Men selv med accept af mulige faktorer, som lægfolk ikke kender til, er der - for det andet - spørgsmål, som politiet må kunne svare på, efterforskning eller ej. For eksempel spørgsmålet, om den afdøde mand skal obduceres - en oplysning, som politiet i mange andre sager går ud med af egen drift. Senest da en ung mand blev fundet druknet i Munke Mose. Den afdøde 27-årige mand var dansker og mistænkt for at have begået et mord i Sverige. Han blev anholdt af dansk politi fredag aften på den fynske motorvej ved Ejby. Det rejser en række spørgsmål, bl.a. om han fik skader i forbindelse med biljagten, om han var psykisk uligevægtig ved anholdelsen, og om han i løbet af fredag aften eller nat blev tilset af en læge. Relevante spørgsmål, idet man skal huske, at med anholdelse af en person følger også en forpligtelse til at passe på den anholdte. Indtil videre vil politiet end ikke oplyse dødsårsagen, og pressen må derfor nøjes med at give den generelle information, at det ind imellem sker, at indsatte i arresthuse begår selvmord. Disse hændelser forsøger medarbejderne i Kriminalforsorgen at komme i forkøbet, men det lykkes ikke altid, og det har omverdenen forståelse for. Af flere grunde vil det være i Fyns Politis interesse at trække mørklægningsgardinet helt eller delvist fra.

Danmark

Nederlag til styrelse: Skandalelæge må fortsætte med at omskære drengebørn

Annonce