Annonce
Sport

Odense Håndbold vandt over Vipers

Ingvild Bakkerud var onsdag aften med til at sende sine landsmænd fra Kristiansand hjem til Norge med et nederlag på 30-25. Foto: Michael Bager
Onsdag aften blev norske Vipers Kristiansand sendt hjem til Norge med et nederlag på 30-25.
Annonce

Håndbold: Onsdag var Odense Håndbold i aktion for anden gang på under 24 timer, da Pytlicks damer skulle op imod de forsvarende norske mestre fra Vipers Kristiansand.

Vipers er en solid magtfaktor i både norsk og international håndbold, så modstanderen var ikke fremmed for Jan Pytlicks tropper.

Alligevel havde én af Odense-spillerne dog lidt ekstra kendskab til den norske storklub.

Bagspilleren Ingvild Bakkerud har således flere gange spillet mod Vipers i sin ungdom hjemme i Norge.

- Det er jo klart, når nu jeg er norsk, at jeg kender dem rigtig godt. De er nogle gode damer, men vi kommer også til at blive testet i dag. De er godt hold, som er dygtige på kontraer og har en stor fysik, siger Ingvild Bakkerud.

Trods tirsdagens kamp mod Japan I Haarby, som blev vundet med 36-28, var Ingvild Bakkerud ikke bekymret for, at hendes krop ville være for slidt til onsdagens opgør mod Vipers.

- Nej, jeg føler faktisk ingen træthed. Vi har også fået løsnet godt op i kroppen i dag med lidt cykling, siger Ingvild Bakkerud kort før kampstart.

Odense Håndbold-Vipers Kristiansand 30-25 (14-14)

Træningskamp

Kampens gang: 3-2, 4-5, 6-7, 8-10, 12-12,(14-14), 16-17, 18-19, 22-20, 26-21, 29-23, 30-25.

Mål: Freja Cohrt 8, Trine Østergaard 6, Stine Jørgensen 5, Nadia Offendal 3, Mie Højlund 2, Sara Hald 2, Kathrine Heindahl 1, Nadia Hagman 1, Katja Johansen 1.

Bedste spiller: Freja Cohrt.

Udvisninger: Odense Håndbold: 1 Vipers: 1

Dommere: Martin Gjeding og Mads Hansen

Tilskuere: Omkring 400

Odense Håndbolds næste kamp: Mandag 29. august klokken 19.00 i Hedensted mod Midtjylland (træningskamp).

Annonce

Kæmpede sig ind i kampen

Det var en pose blandede bolsjer, Odense sendte på banen.

I hvert fald startede nogle som lyn og torden, mens andre måtte spille sig op.

Et eksempel på det første var Trine Østergaard, der blandt andet afsluttede en flot kontra ved at sende bolden i kassen, efter at hun havde modtaget en lang aflevering fra målvogter Althea Reinhardt, der var én af dem, som skulle spille sig i gang.

Efter en start hvor de norske bolde fløj ind forbi den unge målvogter, spillede hun sig op med flotte redninger og fik sig noteret for to assister i første halvleg.

Venstre back Stine Jørgensen spillede dog ikke sin bedste halvleg for Odense.

Den 28-årige landsholdsspiller mislykkede flere indspilninger, ligesom hun sendte en del bolde forbi mål.

Derfor skulle der gå 24 minutter før, at den rutinerede spiller scorede sit først af blot to mål i en første halvleg, som endte 14-14.

I anden halvleg fik Odense Håndbold udryddet de mange småfejl, hvorefter spillet begyndte så småt at flyde.

Freja Cohrt viste fra anden halvlegs start sin målnæse og sammen med en storspillende Tess Wester, der vogtede det odenseanske mål i anden halvleg, sørgede de for, at Odense lagde afstand til Vipers, som halvlegen skred frem.

Odense Håndbold vandt derfor kampen sikkert 30-25.

Annonce

Sidste test mandag

Efter kampen var det da også en tilfreds Jan Pytlick, selvom Odense-træneren havde sine betænkeligheder ved kampens første minutter.

- Der går lidt tid, før vi kommer ordentligt i gang med det offensive. Men da vi får gang i vores høje forsvar, lykkes det også for os at få gang i kontraspillet. Vi scorer 10 mål i dag på kontraer, og det er altså ikke dårligt imod en stærk modstander som Vipers, siger Jan Pytlick efter sejren.

Odense Håndbolds generalprøve, inden sæsonen begynder 31. august mod Team Esbjerg, er mandag 26. august klokken 19.00, hvor Odense tørner sammen med Midtjylland i Hedensted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Flemming har skabt et millionoverskud i sin smedevirksomhed, men nu står det stille: - Jeg kan godt frygte for fremtiden

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

OB

Tverskov savner at vinde hos svigerforældrene

Annonce