Annonce
Odense Håndbold

Odense Håndbold sikrer profil med landskampe på CV'et

26-årige Anne Cecilie La Cour bringer landsholdserfaring til Odense Håndbold. Foto: Odense Håndbold
De fynske håndboldkvinder har sikret endnu en ny spiller til næste sæson. Anne Cecilie La Cour skifter fra konkurrenten København Håndbold på en et-årig aftale.
Annonce

HÅNDBOLD: Det er ikke mange dage siden, at Odense Håndbold meldte ud, at man var på jagt efter en venstrehåndet højreback.

Sådan en har klubben sikret sig nu, da 26-årige Anne Cecilie La Cour kan trække den orange trøje over hovedet efter sommerferien.

La Cour, der er en stærk skytte og kommer med landsholdserfaring, ser klubben og hende selv som et godt match. Hun siger:

- Jeg ser meget frem til at skulle spille for Odense Håndbold i den kommende sæson, til at blive en del af en rigtig god spillertrup og til at arbejde sammen med trænerteamet.

- Min familie og jeg glæder os til at flytte til Odense, fortsætter hun.

Om Anne Cecilie La Cour, der har spillet 33 landskampe for Danmark, siger Odense Håndbolds administrerende direktør, Lars Peter Hermansen, følgende:

- Vi har været på udkig efter en dygtig skytte til højre back-positionen, og det har vi fået i La Cour. Hun har en god personlighed, som helt sikkert vil komme til at bidrage positivt både på og uden for banen.

La Cour skifter fra København Håndbold, og har tidligere repræsenteret Silkeborg-Voel KFUM og Viborg HK.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Efterlyst kvinde er blevet fundet

Debat

Hvorfor skulle jeg overhovedet stemme?

Annonce