Annonce
Odense Håndbold

Odense Håndbold sender medarbejdere hjem

Det er uvist, hvornår der igen kan spilles håndbold i Odense Idrætshal. Derfor sender Odense Håndbold de fleste af sine medarbejdere hjem. Arkivfoto: Michael Bager
Som følge af coronakrisen vælger Odense Håndbold at sende de fleste medarbejdere hjem på ubestemt tid. De vil få løn i perioden.

HÅNDBOLD: Fredag var det OB, der måtte sende en masse medarbejdere hjem på grund af corona-virussen, og nu gør Odense Håndbold det samme.

Det er størstedelen af klubbens medarbejdere, der bliver sendt hjem fra mandag den 23. marts, skriver klubben på sin hjemmeside.

De sendes hjem på ubestemt tid og vil modtage fuld løn i perioden.

Både spillere og trænere i klubben er blandt dem, der sendes hjem. Direktionen og økonomiafdelingen fortsætter arbejdet hjemmefra.

- Det er en svær tid for alle. Også for os i håndboldverdenen. Vi går en ukendt fremtid i møde som følge af situationen omkring corona-virussen, og det har konsekvenser, når vi ikke kan drive vores kerneforretning, som er håndbolden, lyder det fra Odense Håndbolds administrerende direktør, Lars Peter Hermansen.

Hjemsendelsen sker i forbindelse med regeringens hjælpepakke, som Odense Håndbold så kan benytte.

- Vi glæder os helt vildt til at kunne genoptage vores sport, men vi støtter og bakker selvfølgelig fuldt op om myndighedernes anbefalinger og retningslinjer, lyder det videre fra Lars Peter Hermansen.

Han slår videre fast, at klubbens økonomi fortsat er stærk og solid, selvom den naturligvis påvirkes af corona-krisen, og klubbens ambitioner bliver heller ikke mindre som følge af situationen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Takker politiet: Gydas skizofrene søn truede hende med samuraisværd og barrikaderede sig i huset

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1970: Odense Kommune bliver større i morgen

1995 Danmarks første elektroniske markedsplads åbnede i går for kunderne. Efter en lang sej fødsel er Diatel-netværket nu klar med en række tilbud til pc-ejere. For eksempel kan man sidde foran sin skærm og bestille teaterbilletter, lave sine bankforretninger, købe ind, læse Den Blå Avis eller se det seneste døgns nyheder. 30 forskellige tjenester er der indtil videre at vælge imellem på Diatel, der officielt blev søsat af forskningsminister Frank Jensen (S) med et tryk på den rette knap på tastaturet. Det er TeleDanmark/ Jydsk Telefon, Kommunedata og Girobank, der ejer Diatel. Derudover har dagbladene Jyllands-Posten og Politiken poster i bestyrelsen med ret til senere at købe sig ind i selskabet. 1970 Fra i morgen er Odense Storkommune en kendsgerning. I eftermiddag kl. 14 holdt det nyvalgte byråd sit konstituerende møde, hvor borgmester Holger Larsen som rådets ældste medlem bød de 28 andre medlemmer velkommen og derefter ledede valget af borgmester. Det blev som ventet Holger Larsen, der blev genvalgt med 15 stemmer (14 socialdemokratiske og folkesocialisten Alfred Andersen). Ingen andre kandidater var opstillet. Der foretoges valg af magistrat, der består af borgmesteren og fire rådmænd. Magistraten har borgmesteren som formand og består af rådmand Poul Nielsen, Bellinge, rådmand Jens Helbak, Odense, rådmand C. Jeppesen, Næsby og Lennart Larson, Pårup. 1945 Efter de begivenheder, der er sket i den senere tid, skulle man tro, at en flyvervarsling nu blev mødt med større alvor end nogen sinde tidligere. At dette ikke er tilfældet, kunne man opleve i går eftermiddag, da sirenerne kl. 15 forkyndte, at der kunne ventes overflyvning. I de første minutter, hvor sirenerne lød, var der en del mennesker, der søgte hjem eller i tilflugtsrum. Men det varede ikke længe, efter at sirenerne var blevet tavse, før der igen var børn på gaden og folk, der kom ud for at se, ”om der skete noget”. På et vist tidspunkt under varslingen var der samlet op mod et par hundrede mennesker på fortovet og kørebanen uden for det offentlige tilflugtsrum i Bryggergårdens kælder.

Odense For abonnenter

Forarget rådmand om ulovlig udlejning af boliger: - Det hører ingen steder hjemme

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce