Annonce
Fyn

Odense Håndbold i pokalkvartfinale mod kriseramt klub

Odense Håndbold skal onsdag aften forsøge at rejse sig hos økonomisk kriseramte Aarhus United efter en noget svag indsats i søndagens opgøre i Champions League mod franske Brest-Bretagne. Her en utilfreds cheftræner, Ulrik Kirkely, under Champions League-opgøret. Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix
Odense Håndbold møder onsdag Aarhus United om en plads i pokalslutspillet Final 4, der i øvrigt nu er udskudt til juni. Men østjyderne har andet at tænke på - klubben er således truet af lukning.
Annonce

HÅNDBOLD: Det er knald eller fald for Odense Håndbold, når klubben onsdag aften spiller pokalkvartfinale hos Aarhus United. Vinderen får adgang til pokalslutspillet Final 4.

Men vinder østjyderne, ja, så er det ikke engang sikkert, at de vil kunne deltage i Final 4. Aarhus United er nemlig i dyb økonomisk krise. Mandag meldte klubben således ud, at den skal finde to millioner kroner inden midten af december - ellers lukker håndboldprojektet.

Håndboldklubben har  nu præsenteret en plan kaldet "Minus 1, plus 2", som betyder, at klubben vil spare en million selv og samtidig beder det lokale erhvervsliv om at støtte med to millioner kroner.

I øvrigt bliver pokalslutspillene - altså de to Final 4-arrangementer - for denne sæson påvirket af den igangværende coronakrise.

Final 4 for både mændene og kvinderne for denne sæson afvikles således først til juni.

- I stedet for at afvikle kvindernes i starten af det nye år og mændenes i Jyske Bank Boxen til marts vil begge Final 4 blive afholdt som en stor håndboldfest og som et punktum for sæsonen i juni. Der vil være tale om to forskellige finalestævner, og de endelige datoer meldes ud senere, skriver Divisionsforeningen Håndbold i en pressemeddelelse.

Annonce

Mændene skal til Herning

De fire kvartfinaler hos kvinderne tirsdag/onsdag: København Håndbold-Randers HK, Silkeborg-Voel KFUM-Nykøbing Falster Håndbold, Aarhus United-Odense Håndbold  og Viborg HK-Herning/Ikast Håndbold.

For mændenes vedkommende ligger det fast, at Jyske Bank Boxen skal danne rammen om begivenheden. Mændene spiller deres kvartfinaleserie den 10. og 11. november. I en af kvartfinalerne - den 10. november - skal GOG på besøg hos Ribe-Esbjerg HH, som fynboerne forleden slog overbevisende i ligaen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Retfærdighed for seniorer

OB

OB rejste sig fra asken efter mandfolke-indsats

Sport

Vellykket dansk EM-premiere: Det ligner allerede en billet til mellemrunden

Fyn

Smitten i Odense tager endnu et hop: Indlæggelsestallene på OUH er stadig stabile

Annonce