Annonce
Odense Håndbold

Odense Håndbold afløser for Wester kommer fra øst - svensk landsholds-målmand hentes fra Aarhus United

Martina Thörn præsenterer her sin nye trøje foran Odense Håndbolds sponsortavle, der i disse uger så småt er i fare for at få skrammer og skyggeskader af de jævnligt blitzende kameraer. Foto: Odense Håndbold
Den erfarne svenske målmand Martina Thörn hentes fra Aarhus United til sommer. Thörn skal supplere Althea Reinhardt i næste sæsons målmandsduo.
Annonce

HÅNDBOLD: Den 29-årige målmand Martina Thörn skal fra næste sæson danne makkerpar med Althea Reinhardt i Odense Håndbold, der har indgået en toårig aftale med den svenske landsholdsbobler.

Dermed afløser Thörn den hollandske landsholdskeeper, der som annonceret søger nye eventyr, når kontrakten udløber til sommer.

Træner i Odense Håndbold, Ulrik Kirkely, ser frem til tilgangen af den svenske målmand:

- Vi er rigtigt glade for at få Martina Thörn til Odense i næste sæson. Vi får en erfaren målmand, som kender den danske liga indgående fra sine mange sæsoner her. Ligeledes har Martina international erfaring, hvor hun blandt andet har repræsenteret Sverige ved VM 2019 i Japan.


Jeg kommer til Odense for at vinde en masse kampe og medaljer og for at udvikle mig som målmand. Det er ligeledes mit store mål at blive en fast del af landsholdet

Martina Thörn om skiftet fra Aarhus


Martina Thörn siger:

- Jeg ser frem til at skulle spille for Odense Håndbold, det er en topklub både i Danmark og i Europa med en masse gode spillere. Jeg glæder mig til samarbejdet med Althea Reinhardt, hun er en dygtig målmand, og jeg er sikker på, vi bliver en stærk duo.

Annonce

Medaljejagt

Martina Thörn fortsætter:

- Jeg kommer til Odense for at vinde en masse kampe og medaljer og for at udvikle mig som målmand. Det er ligeledes mit store mål at blive en fast del af landsholdet, hvilket jeg tror på, at mit skifte til Odense Håndbold kan understøtte.

Martina Thörn er 29 år og kommer oprindeligt fra Västerås i Sverige. Hun skifter fra Aarhus United, hvor hun har spillet siden 2019. Inden da spillede hun blandt andet for FCM Håndbold og Randers HK. Den erfarne keeper har spillet 11 landskampe for Sverige og repræsenterede senest det svenske landshold ved VM19 i Japan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Efter konkurs og betinget dom: Rådmand Søren Windell risikerer at blive smidt ud af bestyrelse

Middelfart

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce