Annonce
Odense

Odense Glasværks pop op-butik popper op igen

Odense Glasværk ligger stille i disse uger, men nu åbner de frivillige, som er tilknyttet glasværket, en pop op-butik i Vestergade ved Flakhaven. Arkivfoto: Michael Bager
Odense Glasværk har lukket helt ned under coronakrisen, men tirsdag åbner et hold frivillige igen en pop op-butik på Flakhaven.

Glasmagerne og de ansatte er sendt hjem, men det betyder ikke, at Odense Glasværk ligger helt stille. Tirsdag genåbner en gruppe frivillige tilknyttet glasværket en pop op-butik i Vestergade ud mod Flakhaven ved siden af Restaurant Druen & Bønnen.

Glasværket fik stillet lokalerne til rådighed i december, så frivillige kunne sælge glasværkets mundblæste glasprodukter i julehandlen, og nu er muligheden kommet igen, fortæller Svenn Kopp, selv tidligere ansat på det gamle Odense Glasværk i sin tid og næstformand i glasværkets støtteforening:

- Vores pop op-butik popper op igen. Det indebærer, at butikken sælger alt, hvad der ellers plejer at være på glasværket, så der er altså et stort udvalg både af vores normale sortiment og af unika-produkter som skåle, vaser og fade, siger han.

Butikken har åbent i ugens første dage fra klokken 11-16, fredag 11-17 og lørdag 10-14.

Glasværket i Havnegade er fortsat lukket, foreløbig frem til 8. juni. Glasmagere og ansatte er sendt hjem med lønkompensation.

- Men vi tænker positivt og ser fremad, siger Svenn Kopp, der har været med helt fra det nye glasværks begyndelse.

Varerne fra Odense Glasværks normale butik på Havnegade kan nu købes i en pop op-butik i Vestergade. Arkivfoto: Jesper Gimbel
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce