Annonce
Rejser

Odense gør klar til boom i ansøgninger om nye pas

Har du styr på passet? Nu åbner man i Odense for flere ledige tider til at forny pas i forventning om lidt af et boom i ansøgninger i foråret. Foto: Colourbox
12 ekstra dage tages i brug for at imødekomme et forventet boom i pasansøgninger.

Odense: Langt de fleste har hurtigt fået styr på coronapasset, hvis man skal til frisør, ud at spise eller andet. Men hvad med det rødbedefarvede hjemme i skuffen, som stort set ingen har haft fremme det seneste års tid?

Det kan meget vel være udløbet, og nu gør man i Odense Kommune sig klar til lidt af et pas-boom, når der i den kommende tid måske også åbnes op for rejser til udlandet.

Derfor er Borgerservice i Odense klar med et ekstra antal ekstra pastider, så flere får mulighed for at planlægge sommerferien, som de ønsker. Udover de almindelige åbningstider er der tale om yderligere seks fredage og seks lørdage, hvor der kan bookes tider. Fredag den 14. maj er første mulighed for at benytte sig af en af de ekstra pastider.

Annonce

- Jeg glad for, at vi har været på forkant i Borgerservice, og nu udbyder endnu flere pastider, så folk ikke pakker kufferten forgæves, siger by- og kulturrådmand Christoffer Lilleholt (V).

Hos kommunen forudser man trods de ekstra tider, at der vil være stor efterspørgsel efter ledige tider. Derfor lyder opfordringen til odenseanerne, at man får bestilt tid til en fornyelse eller et nyt pas i god tid inden man skal rejse.

Interesserede kan booke tid til pasfornyelse hos Borgerservice på www.odense.dk/borger/borgerservice/pas-online-booking

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Politiet jagter to mænd efter overfald på buskontrollør: Den ene har måne – den anden er muskuløs

Annonce