Annonce
Odense HC

Odense forlænger med veteranen

Kamilla Larsen bliver 36 i september, men er klar til at give Kathrine Heindahl en high five også i næste sæson. Foto: Ole Nielsen
Odense forlænger med 35-årige Kamilla Larsen frem til sommeren 2020.

HÅNDBOLD: At være 35 år er ingen hindring for at spille håndbold på allerhøjeste niveau i den danske kvindeliga.

Derfor fortsætter Kamilla Larsen i Odense Håndbold frem til sommeren 2020, hedder det i en pressemeddelelse fra klubben.

- Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med Odense Håndbold. I mine 10 år i den orange trøje har klubben gennemgået en rivende udvikling. Jeg håber og tror på, at vi i den kommende sæson kan tage et skridt op, siger hun i meddelelsen og antyder dermed, at hun vil være med til at gøre Odense til dansk mester efter en sæson, hvor fynboerne længe lå suverænt til DM-guldetmen kun fik bronze.

Direktør Lars Peter Hermansen tilføjer:

- Vi er meget glade for, at vi kan forlænge aftalen med Kamilla. Hun spiller en vigtig rolle både på og udenfor banen - som forsvarskrumtap og som anfører. Kamilla har været med fra Odense Håndbolds første skridt i ligaen, hvilket også gør hende til en kulturbærer på holdet og i klubben, siger han.

Kamilla Larsen har spillet i den orange trøje, siden Odense Håndbold blev etableret og for første gang var med i ligaen i 2009. Inden da spillede anføreren for GOG og Slagelse DT. I Slagelse vandt hun Champions League sammen med Anja Andersen.

Kamilla Larsen er som bekendt gift med Nykøbing Falster Håndboldklubs cheftræner, Jakob Larsen og sammen har parret to børn.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Annonce