Annonce
Odense

Odense: Det radikale hold er sat

Der er en radikal ambition om, at børn- og ungerådmand Susanne Crawley Larsen efter kommunalvalget ikke længere skal være ene radikale politiker i byrådssalen. Foreløbig er holdet nu sat til valgkampen. Arkivfoto: Michael Bager

Spidskandidat Susanne Crawley Larsen får selskab af både erfarne politiske kræfter og unge ansigter i den radikale valgkamp frem mod novembers kommunalvalg.

Annonce

Det er et år siden, der kom ansigt på spidskandidaten. Og nu er der også sat navne på resten af det hold, der sammen med Susanne Crawley Larsen skal sikre stemmer til Radikale Venstre i Odense, når der til november skal sættes krydser ved kommunalvalget.

Den radikale lister rummer både unge og mere erfarne politiske kræfter.

Til de erfarne hører Bjørn Bjerrehøj, der er nummer to på listen efter Crawley Larsen, og som flere gange har været opstillet til både byråd og folketing. Lige nu er han 1. suppleant i byrådet.

Også listens nummer fire er en garvet radikal - Zeb Meier Watz - der i flere år har haft plads i partiets hovedbestyrelse.

Til gengæld er nummer tre og frem på den radikale liste nye og unge navne med rødder i Radikal Ungdom. Det er henholdsvis Emin Slijepcevic og Anne Skau Styrishave.

Plads seks til 10 besættes af Amalie Søgaard Nielsen (netop genvalgt som partiets næstformand i Odense), Marek Bang Poulsen, Michael Sanvig, Peter Kragh Hansen og Mathias von Jessen.

Annonce

Håb om to mandater

Thorkild K. Maarbjerg, der er formand for Odense Radikale Venstre, glæder sig over listen.

- Det er stærke radikale kandidater, der på hver deres måde vil bidrage til at formidle radikal politik her i Odense frem mod byrådsvalget den 21. november, siger han.

- Og allerede lørdag formiddag vil odenseanerne kunne møde vores byrådskandidater på gågaden, fortæller formanden.

I valgkampen vil Susanne Crawley Larsen og Bjørn Bjerrehøj gå i front, og ambitionen er, at indsatsen skal resultere i to radikale stole i byrådssalen. I dag har partiet en: Børn- og ungerådmand Susanne Crawley Larsens.

- Vi går efter en fastholdelse af en rådkvindepost og så to mandater, understreger Thorkild Maarbjerg.

En midtvejsmåling fra slutningen af 2015 lavet af Gallup Panel Syddanmark for Fyens Stiftstidende gav De Radikale to mandater.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Dårlige udsigter: Corona-pessimisme breder sig i fynsk erhvervsliv

Annonce