Annonce
Fyn

Odense-cheftræner i spidsen for Japan til OL

Ulrik Kirkely får mulighed for at stå i spidsen for Japans kvindelandshold til OL. Foto: Odense Håndbold
Ulrik Kirkely skal lede det japanske kvindelandshold ved OL næste sommer, mens han fortsætter som cheftræner i Odense Håndbold
Annonce

HÅNDBOLD: Odense Håndbold er i samarbejde med det japanske håndboldforbund blevet enige om, at Ulrik Kirkely, cheftræner i Odense-klubben, skal stå i spidsen for de japanske kvinder under OL.

Inden Kirkely overtog roret i Odense Håndbold, var han træner for Japan, og det foretagende får han nu mulighed for at føre til ende, når landsholdet skal spille OL på hjemmebane.

Både det japanske landhold og Ulrik Kirkely har udtrykt ønske om at færdiggøre samarbejdet, og det har Odense Håndbold haft stor forståelse for.

- Det har vi i samarbejde med Ulrik og Japan Handball Association fundet en god model for, uden at det vil have en negativ indvirkning på Ulriks arbejde i Odense Håndbold, siger Lars Peter Hermansen, direktør i Odense Håndbold, i en pressemeddelelse.

Ulrik Kirkely er glad for aftalen. Han siger:

- Det føles helt rigtigt at få lov til at gøre arbejdet færdigt med det japanske landshold til OL i Tokyo i 2021 efter mere end fire års samarbejde.

Odense Håndbold og Team Esbjerg er ligaens to favoritter til at snuppe DM-guld i den kommende sæson. Begge hold har nu cheftrænere i spidsen, der også er involveret i landsholdsarbejde, idet Team Esbjergs Jesper Jensen er dansk landstræner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Cannabiseventyret og jobmarkedet smuldrer: Frustreret producent må fyre 20 medarbejdere på Odensefabrik

Annonce