Annonce
Bulldogs

Odense Bulldogs væk fra sidstepladsen

Henry Hardarson rykker frem på isen for Odense Bulldogs i en kamp mod Esbjerg Energy. I tirsdagens udekamp mod Herlev scorede Henry Hardarson to gange på fire minutter til udligning 2-2. Herlev vandt 4-3 efter overtid. Foto: Michael Bager
For tredje kamp i træk spiilede Odense Bulldogs 3-3 efter ordinær tid. Selv om Herlev vandt 4-3 efter overtid, rykker Bulldogs væk fra sidstepladsen.
Annonce

Ishockey: 3-3. Det blev resultatet for tredje kamp i træk efter de 60 ordinære minutter for Odense Bulldogs, der tirsdag aften spillede ude mod Herlev Eagles.

Efter sidste uges to overtidssejre over Esbjerg og Frederikshavn tabte Odense Bulldogs dog denne gang 3-4 efter overtid mod Herlev Eagles. Men det uafgjorte resultat i ordinær tid udløste et point, og det sender Odense Bulldogs væk fra sidstepladsen for første gang siden sæsonens første uger.

Bulldogs rykker op som nummer otte med 12 point - samme pointtal som Herning Blue Fox, der tirsdag aften tabte for femte gang i træk, da topholdet Aalborg hjemme vandt 4-1. Men Bulldogs er bedre end Herning i det indbyrdes regnskab efter straffeslagssejren 27. september. Odense Bulldogs skal netop til Herning i en gyserkamp på fredag.

Bulldogs tabte det første indbyrdes opgør mod Herlev 2-5 hjemme, og Bulldogs har haft det svært i Herlev de seneste sæsoner. Herlev havde inden aftenens kamp vundet de seneste syv hjemmekampe mod det fynske hold.

Herlev lagde også bedst ud denne oktoberaften og kom foran efter et kvarters spil på et mål af Brett Thompson. 12 sekunder før tid i første periode scorede Alexander Lindqvist-Hansen til 2-0 hos Evan Cowley i Bulldogs-målet.

Annonce

To mål af Hardarson

Men Bulldogs kom flot tilbage i første del af anden periode på to scoringer af Henry Hardarson inden for fire minutter til 2-2. Den 25-årige angriber, der er født på Vestmannaeyjar i Island og flyttede til Danmark som fireårig, er nu oppe på otte mål i denne sæson for Bulldogs.

Midtvejs fik Bulldogs-backen Daniel Baastrup game misconduct og måtte gå tidligt i bad. Det betød fem minutters undertal for Bulldogs, og da Christopher Kamph kort efter røg ud i to minutter for en slashing, var Herlev fem mod tre. Det massive overtal udnyttede hjemmeholdets Victor Rollin Carlsson til at score til 3-2 med seks minutter igen af anden periode.

Lukas Lundvald har vist gode takter i flere af sæsonens kampe, siden han i sommer vendte tilbage til sin fødeby Odense efter halvanden sæson i Dundee Stars. Den 24-årige fynbo fik endelig scoret sit første sæsonmål, da han seks minutter inde i tredje periode udlignede til 3-3 mod Herlev, som han spillede for i to sæsoner, efter han forlod Odense i 2015.

Herlev sejrsmål blev scoret af Niklas Tikkinen efter blot 32 sekunders spil af overtiden.

Herlev er på femtepladsen med 19 point, to point fra en plads i pokalturneringens Final Four, som er for de fire bedste i stillingen efter kampene 1. november, mens Bulldogs nu er på 12 point for 13 kampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB For abonnenter

Michelsen om de dårlige perioder: - Hvis jeg bliver påvirket for meget, er jeg en skizofren far og mand

Fyn

Corona gør stadig ondt på de fynske hoteller: Men ét sted går det over al forventning

Fyn For abonnenter

Fanget i pandemiens ukendte ocean: Kaptajn fra Dyrup måtte blive fire måneder ude på havet med sin besætning

Annonce