Annonce
Sport

Odense Bulldogs ruster sig til næste sæson - Sebastian Ehlers har forlænget med to sæsoner

Sebastian Ehlers, der her ses i januar-kampen i Herlev, er klar til næste sæson, hvor klubben håber på at kunne spille en større rolle i ligaen. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Efter fire år i Odense er Sebastian Ehlers så godt tilfreds med klubben og tilværelsen, at han har forlænget kontrakten i Bulldogs.

ISHOCKEY: Odense Bulldogs er - midt i den desperate og endda beundringsværdige redningsaktion for at sikre en slutspilsbillet - ved at opruste til næste sæson.

Sebastian Ehlers har de seneste fire sæsoner optrådt for Odense Bulldogs og har nu underskrevet en kontraktforlængelse på to år, så den 27-årige forward er sikret i klubben frem til sommeren 2023.

Forlængelsen med Sebastian Ehlers skal være en de af "den positive udvikling for fremtiden i Odense Bulldogs"  som klubben betegner det - og aftalen skal medvirke til at sikre stabilitet i spillertruppen med henblik på de kommende sæsoner.

- Vi er glade for at kunne præsentere en 2-årig kontraktforlængelse med Sebastian Ehlers. Sebastian er en rutineret og stærk spiller på banen med taktisk stor forståelse og overblik, men også i omklædningsrummet, hvor Sebastians personlighed spiller en stor rolle. Vi skal sikre stabilitet omkring truppen med de rette spillere, og netop denne filosofi er Sebastian en del af, siger Bulldogs-direktør Ole Nielsen, der som nordjyde har tætte forbindelser til Ehlers-baggrunden ved Limfjorden.

Annonce

Glad for byen

Sebastian Ehlers glæder sig over forlængelsen og ser frem til at bidrage til den positive udvikling i Odense Bulldogs:

- Jeg er glad for at have forlænget min kontrakt med Odense Bulldogs. Min familie og jeg har boet her i snart fire år, og vi har elsket hvert minut. Så da muligheden kom for at få lov til at blive, skulle vi ikke tænke længe over det. Klubben har været igennem en hård periode i den tid, hvor jeg har været her, men jeg er meget positiv over udviklingen, der er sket over de sidste par måneder og jeg glæder mig til at være en del af den fremtid, som Odense Bulldogs går i møde.

- Desuden vil jeg gerne takke både fans, medspillere, ledere og alle omkring holdet for at have gjort mine snart fire år i Odense til en sand fornøjelse for både min familie og jeg. I er en stor del af denne beslutning.

Annonce

Skiftede fra Pirates

Sebastian Ehlers har spillet i Odense Bulldogs siden 2017, hvor han skiftede fra Aalborg Pirates. Den hårdtarbejdende forward har været en stabil spiller i klubben siden dag et, og er fra næste sæson klar til sin femte sæson i Bulldogs-trøjen.


Jeg er glad for at have forlænget min kontrakt med Odense Bulldogs. Min familie og jeg har boet her i snart fire år, og vi har elsket hvert minut

Sebastian Ehlers om tiden i Odense


Odense Bulldogs spiller næste kamp på fredag, hvor Herlev er gæst i VinMedKant Arena. Her er kravet igen en sejr til Bulldogs, der i den sidste af de kommende fem kampe får besøg af netop Rødovre, som ligger på den ottende og sidste slutspilsplads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce