Annonce
Odense Bulldogs

Odense Bulldogs overrasker: Opnår imponerende resultat på en svær udebane

Her mødtes Odense Bulldogs og SønderjyskE i efteråret. Klubberne spillede to kampe mod hinanden omkring jul og nytår, hvor de begge vandt på hjemmebane. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Odense Bulldogs fortsætter med at lægge på, og fredag aften lykkedes det holdet at tage en flot sejr ude mod SønderjyskE. Dermed er Bulldogs håb om at komme væk fra rækkens sidsteplads stadig i live.
Annonce

Ishockey: Forud for fredagens kamp havde Odense Bulldogs ikke vundet ude mod SøndejyskE siden november 2017.

På papiret var SønderjyskE da også pæne favoritter på trods af at hjemmeholdet havde flere skader. Odense Bulldogs til gengæld har løftet holdets spil gevaldigt på det seneste. Samtidig havde odenseanerne ryggen mod muren og skulle have tre point for at bevare et håb om at komme væk fra rækkens sidsteplads.

Takket være en disciplineret indsats lykkedes det Bulldogs, der leverede en sand mandfolkepræstation.

Odense Bulldogs noterede sig efter seks minutter for kampens først mål, der blev sat ind af Oliver Anker Christensen efter forarbejde af Dale Mitchell og Mikkel Hansen.

Føringen varede dog kun fire minutter, hvorefter SønderjyskEs Martin Eskildsen udlignede til 1-1.

Mindre end et minut senere bragte Bulldogs sig dog igen foran på mål af Martin Larsen, der blev assisteret af Ales Sova og af Dale Mitchell.

Annonce

2. og 3. periode

Mens der var gang i 1. periode, hvor der ikke bare blev scoret tre gange, men også uddelt et hav af udvisninger, som alle tilfaldt Odense Bulldogs pånær én enkelt, var det helt anderledes i 2. periode.

Ganske vist tegnede Bulldogs sig for periodens to udvisninger, men ingen af holdene formåede at score.

Mål kom der i 3. periode. Først scorede Odense-spilleren Martin Larsen bare ét minut før tid. 30 sekunder senere lukkede Dale Mitchell kampen, der endte 1-4 i Bulldogs favør.

Med sejren har Bulldogs nu 33 point, men ligger fortsat på sidstepladsen. De kan dog ane Rødovre Mighty Bulls på placeringen over, som har 39 point, men som i skrivende stund har spillet en kamp mindre. Odense Bulldogs har nu fem kampe tilbage til at overhale Rødovre. De to hold mødes i næstsidste runde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Her er argumenterne for, hvorfor salget af Odense Havn til én entreprenør er en god idé - eller en rigtig dårlig

Annonce