Annonce
Bulldogs

Sejr i weekendens anden testkamp: Odense Bulldogs fik revanche i Skotland

Vojtech Komarek bragte Odense Bulldogs foran 1-0 i lørdagens træningskamp i Skotland mod Dundee Stars. Foto: Nils Svalebøg
Odense Bulldogs tabte weekendens første testkamp i Skotland til Dundee Stars, men søndag aften fik Bulldogs revanche mod skotterne.

Ishockey: Odense Bulldogs måtte se sig besejret i den første af weekendens to træningskampe i Skotland, hvor Dundee Stars fra den bedste britiske liga lørdag aften vandt 4-2 over det fynske ishockeyhold.

Den tjekkiske angriber Vojtech Komarek bragte Bulldogs foran syv minutter inde i anden periode, og den føring holdt til periodepausen.

Men i sidste periode blev der åbnet for målsluserne. Kevin Dufour og Brett Stovin bragte hjemmeholdet foran 2-1, inden Asger Petersen udlignede med 11 minutter igen af kampen.

Seks minutter før tid scorede Brett Stovin til 3-2, og i sidste minut scorede Colton Kroeker til slutresultatet. Odense Bulldogs vandt skudstatistikken 24-21.

Annonce

Sejr søndag aften

Men søndag aften fik Bulldogs revanche med en sejr på 6-5 over Dundee Stars. Skotterne førte 3-1 efter første periode, hvor Christopher Kamph scorede det fyuske mål. I anden periode reducerede Henry Hardarson til 3-2, Frederik Benjaminsen reducerede til 4-3, og Mikkel Jensen udlignede til 4-4, som var stillingen efter anden periode.

I sidste periode bragte Yannick Vedel Bulldogs foran 5-4, hvorefter Dundee Stars udlignede, inden Asger Petersen scorede det fynske sejrsmål til 6-5.

Odense Bulldiogs skal i aktion næste gang i en træningskamp hjemme i den fynske isarena mod Esbjerg Energy. Det er på fredag 30. august klokken 19.30. Dagen inden, torsdag 29. august kl. 16.30, er der spillerpræsentation på Grand Hotel i Odense.

Første ligakamp er fredag 6. september ude mod Rødovre.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Tulipanen ved rådhuset ramt af selvtægt: Fredag fejrer de frivillige skulptur-rensere, at de nu er færdige på rådhuspladsen

Leder For abonnenter

Lange dyretransporter til udlandet: Det er en svinsk behandling

Grise, køer, får og andre slagtedyr skal behandles ordentligt, mens de er i live - også selv om de på vej til slagteriet. Derfor er det på sin plads, at to fynske vognmandsfirmaer er blevet hevet i retten sammen med en række andre speditører og svinehandlere, fordi de ifølge anklageskriftet ikke har behandlet dyrene efter reglerne. Vognmændene har, som man kunne læse i avisen i sidste uge, overtrådt loven utallige gange. I alt rummer anklageskriftet mere end 1000 punkter, herunder mange hundrede overtrædelser af reglerne om, hvor lang tid dyr må transporteres på ladet af en lastvogn. I andre tilfælde er dyrene blevet stuvet alt for tæt sammen på lastvognene og har dermed ikke fået den mængde plads, som de skal ifølge loven. I atter andre tilfælde har vognmændene ikke afleveret de lovpligtige logbøger over transporterne, hvilket gør, at myndighederne ikke kan få indblik i, om de pågældende chauffører overhovedet har overholdt loven. Det er skamfuldt for vognmandsbranchen, at der er så mange brådne kar blandt medlemmerne. Og det er dobbelt skamfuldt, at disse medlemmer står bag så umådeligt mange overtrædelser af lovgivningen, som tilfældet er. Det er helt afgørende, at kontrollen med vognmændene bliver strammet. Det er et faktum, at antallet af dyretransporter har været kraftigt voksende i de seneste år; alene sidste år blev tæt på 15 millioner svin stuvet sammen på lastvogne og kørt ud af landet - så langt væk som til Italien og Bulgarien. Derfor er det nødvendigt at få langt bedre styr på transporterne, så myndighederne kan sikre sig, at dyrene ikke lider unødigt, mens de står på ladet af en lastvogn på vej gennem Europa. Det er, undskyld udtrykket, svinsk at udsætte dyr for den behandling, som en snes fynske og danske vognmænd har udsat dem for. Derfor er det godt, at vognmændene kommer for retten, så der kan blive statueret et eksempel. For dyrenes skyld. Og for vores egen morals skyld.

Danmark For abonnenter

Myndighederne vil stoppe ham: - Jeg er den bedste omskæringslæge i Skandinavien

Annonce