Annonce
Bulldogs

Sejr i weekendens anden testkamp: Odense Bulldogs fik revanche i Skotland

Vojtech Komarek bragte Odense Bulldogs foran 1-0 i lørdagens træningskamp i Skotland mod Dundee Stars. Foto: Nils Svalebøg
Odense Bulldogs tabte weekendens første testkamp i Skotland til Dundee Stars, men søndag aften fik Bulldogs revanche mod skotterne.

Ishockey: Odense Bulldogs måtte se sig besejret i den første af weekendens to træningskampe i Skotland, hvor Dundee Stars fra den bedste britiske liga lørdag aften vandt 4-2 over det fynske ishockeyhold.

Den tjekkiske angriber Vojtech Komarek bragte Bulldogs foran syv minutter inde i anden periode, og den føring holdt til periodepausen.

Men i sidste periode blev der åbnet for målsluserne. Kevin Dufour og Brett Stovin bragte hjemmeholdet foran 2-1, inden Asger Petersen udlignede med 11 minutter igen af kampen.

Seks minutter før tid scorede Brett Stovin til 3-2, og i sidste minut scorede Colton Kroeker til slutresultatet. Odense Bulldogs vandt skudstatistikken 24-21.

Annonce

Sejr søndag aften

Men søndag aften fik Bulldogs revanche med en sejr på 6-5 over Dundee Stars. Skotterne førte 3-1 efter første periode, hvor Christopher Kamph scorede det fyuske mål. I anden periode reducerede Henry Hardarson til 3-2, Frederik Benjaminsen reducerede til 4-3, og Mikkel Jensen udlignede til 4-4, som var stillingen efter anden periode.

I sidste periode bragte Yannick Vedel Bulldogs foran 5-4, hvorefter Dundee Stars udlignede, inden Asger Petersen scorede det fynske sejrsmål til 6-5.

Odense Bulldiogs skal i aktion næste gang i en træningskamp hjemme i den fynske isarena mod Esbjerg Energy. Det er på fredag 30. august klokken 19.30. Dagen inden, torsdag 29. august kl. 16.30, er der spillerpræsentation på Grand Hotel i Odense.

Første ligakamp er fredag 6. september ude mod Rødovre.

Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Går modeshow i genbrugstøj

Leder For abonnenter

Regler må stoppe elløbehjul-rod

’Elløbehjul roder i bybilledet’. ’Elløbehjul kører for hurtigt der, hvor der er mange mennesker’. Sådan lød det i min radio i anledning af, at transportminister Benny Engelbrecht mandag holdt møde med de kommuner – deriblandt Odense - hvor det i dag er lovligt at køre på elløbehjul, og hvor elløbehjulene i dag fylder alt for meget i bybilledet på den kedelige måde. Både når de er i brug, og når de ikke er. Men radioværten kunne næsten ikke sige det mere forkert. Hvis et elløbehjul – som oftest ligger og – flyder et sted på gaden, så er det, fordi den person, der senest har brugt det, bare har smidt det. Uden så mange andre hensyn end at det lige passede mig bedst der. Og hvis der er for meget fart på elløbehjulet, så skyldes det udelukkende den, der styrer tempoet. For selvom elløbehjul er smarte, sjove og et godt alternativ til flere biler på vejene, så kan de hverken flytte sig fra et sted fra et andet eller sætte farten uden hjælp fra et menneske. Ansvaret for det rod, som er opstået i kølvandet på lovliggørelsen af elløbehjulene, ligger kun ét sted: Hos dem, der bruger dem. Det er derfor, der er opstået et behov for regler. Fordi tankeløsheden og fraværet af hensyntagen lever for godt hos nogle af dem, der bruger elløbehjulene. Vi skal alle sammen være her og kunne færdes sikkert i trafikken. Så det er mit ansvar, at jeg kigger mig for, inden jeg går over en vej – at jeg ikke bare træder ud i forventning om, at de hjulede trafikanter standser. Det er mit ansvar, at jeg sætter min cykel i et stativ eller i det mindste parkerer den, så den fylder mindst muligt på et fortov, fordi jeg lige skal hente et par bukser, en fløderand eller fire tallerkener. Og det er mit ansvar, at jeg ikke parkerer min bil foran en ud- eller indkørsel, så jeg spærrer vejen for andre. Men nogle brugerne af elløbehjul er ikke det ansvar voksent eller bevidst, og så må der regler til. Og sanktioner til dem, der ikke kan finde ud af at følge dem. Selvom det ville været meget nemmere, hvis vi bare ryddede op efter os selv og tog hensyn til andre.

Fyn For abonnenter

26,5 milliarder fordelt til sundhed, forurening og trafik: Sådan påvirker regionens budget dig

Fyn

Borgmester om Middelfarts jobvækst: - Først og fremmest er det et udtryk for, at mange af kommunens virksomheder klarer sig godt

Annonce