Annonce
Bulldogs

Sejr i weekendens anden testkamp: Odense Bulldogs fik revanche i Skotland

Vojtech Komarek bragte Odense Bulldogs foran 1-0 i lørdagens træningskamp i Skotland mod Dundee Stars. Foto: Nils Svalebøg
Odense Bulldogs tabte weekendens første testkamp i Skotland til Dundee Stars, men søndag aften fik Bulldogs revanche mod skotterne.

Ishockey: Odense Bulldogs måtte se sig besejret i den første af weekendens to træningskampe i Skotland, hvor Dundee Stars fra den bedste britiske liga lørdag aften vandt 4-2 over det fynske ishockeyhold.

Den tjekkiske angriber Vojtech Komarek bragte Bulldogs foran syv minutter inde i anden periode, og den føring holdt til periodepausen.

Men i sidste periode blev der åbnet for målsluserne. Kevin Dufour og Brett Stovin bragte hjemmeholdet foran 2-1, inden Asger Petersen udlignede med 11 minutter igen af kampen.

Seks minutter før tid scorede Brett Stovin til 3-2, og i sidste minut scorede Colton Kroeker til slutresultatet. Odense Bulldogs vandt skudstatistikken 24-21.

Annonce

Sejr søndag aften

Men søndag aften fik Bulldogs revanche med en sejr på 6-5 over Dundee Stars. Skotterne førte 3-1 efter første periode, hvor Christopher Kamph scorede det fyuske mål. I anden periode reducerede Henry Hardarson til 3-2, Frederik Benjaminsen reducerede til 4-3, og Mikkel Jensen udlignede til 4-4, som var stillingen efter anden periode.

I sidste periode bragte Yannick Vedel Bulldogs foran 5-4, hvorefter Dundee Stars udlignede, inden Asger Petersen scorede det fynske sejrsmål til 6-5.

Odense Bulldiogs skal i aktion næste gang i en træningskamp hjemme i den fynske isarena mod Esbjerg Energy. Det er på fredag 30. august klokken 19.30. Dagen inden, torsdag 29. august kl. 16.30, er der spillerpræsentation på Grand Hotel i Odense.

Første ligakamp er fredag 6. september ude mod Rødovre.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Annonce