Annonce
Bulldogs

Odense Bulldogs mod sårede sønderjyder

Bulldogs-backen Daniel Baastrup i aktion i sæsonens første kamp mod Sønderjyske for en måned siden, hvor Baastrup lagde op til Bulldogs-sejrsmålet til 2-1. Foto: Frederik Nordhagen
Odense Bulldogs tager til Vojens for at møde et Sønderjyske-hold, der ganske usædvanligt har tabt tre kampe i træk.

Ishockey: Odense Bulldogs kæmper for hvert et point i Ishockeyligaen, hvor godt og vel en sjettedel af grundspillet er afviklet. Tirsdag aften skal Bulldogs på en af de svære opgaver i Vojens mod Sønderjyske. Men sidste sæsons sølvvinder er i et mindre formdyk uden sejre i de tre seneste kampe, hvor det er blevet til overtidsnederlag 2-3 hjemme mod Aalborg og nederlag på 1-3 hjemme mod Frederikshavn og 1-4 ude mod Herning.

- Vi skylder vores trofaste publikum en god kamp efter oplevelsen sidste uge mod Frederikshavn White Hawks. Det var sæsonens første offday, hvor hele holdet faldt igennem. Fredag var indsatsen bedre i Herning, men desværre kastede det ikke point af sig. Og vil vi være med i ræset om at komme i Final 4, så skal der sejre på kontoen igen, siger Sønderjyskes sportschef, Kim Lykkeskov, til klubbens hjemmeside.

Sønderjyske er på femtepladsen med 12 point for ni kampe og har to point op til en Final 4-placering. Final 4-billetterne uddeles til de fire øverste, når alle har mødt hinanden to gange. Det unge Bulldogs-hold ligger sidst med syv point, dog kun for otte kampe, da Bulldogs har en udsat kamp mod Rungsted i baghånden.

Bulldogs kan finde optimisme i, at holdet i sæsonens første hjemmekamp for en måned siden vandt 2-1 over Sønderjyske på to mål af Mike Daugulis, der vendte en sønderjysk føring til fynsk sejr. Men Bulldogs havde svært ved at få pucken i mål i fredagens hjemmekamp mod Rødovre, der vandt 3-1 i Odense.

Med kun 13 mål er Bulldogs det ligahold, der har scoret klart færrest mål, og Pelle Svenssons tropper skal forsøge at finde vejen til netmaskerne i den store arena i Vojens, hvor der er kampstart tirsdag klokken 19.00.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Annonce