Annonce
Bulldogs

Odense Bulldogs mod sårede sønderjyder

Bulldogs-backen Daniel Baastrup i aktion i sæsonens første kamp mod Sønderjyske for en måned siden, hvor Baastrup lagde op til Bulldogs-sejrsmålet til 2-1. Foto: Frederik Nordhagen
Odense Bulldogs tager til Vojens for at møde et Sønderjyske-hold, der ganske usædvanligt har tabt tre kampe i træk.
Annonce

Ishockey: Odense Bulldogs kæmper for hvert et point i Ishockeyligaen, hvor godt og vel en sjettedel af grundspillet er afviklet. Tirsdag aften skal Bulldogs på en af de svære opgaver i Vojens mod Sønderjyske. Men sidste sæsons sølvvinder er i et mindre formdyk uden sejre i de tre seneste kampe, hvor det er blevet til overtidsnederlag 2-3 hjemme mod Aalborg og nederlag på 1-3 hjemme mod Frederikshavn og 1-4 ude mod Herning.

- Vi skylder vores trofaste publikum en god kamp efter oplevelsen sidste uge mod Frederikshavn White Hawks. Det var sæsonens første offday, hvor hele holdet faldt igennem. Fredag var indsatsen bedre i Herning, men desværre kastede det ikke point af sig. Og vil vi være med i ræset om at komme i Final 4, så skal der sejre på kontoen igen, siger Sønderjyskes sportschef, Kim Lykkeskov, til klubbens hjemmeside.

Sønderjyske er på femtepladsen med 12 point for ni kampe og har to point op til en Final 4-placering. Final 4-billetterne uddeles til de fire øverste, når alle har mødt hinanden to gange. Det unge Bulldogs-hold ligger sidst med syv point, dog kun for otte kampe, da Bulldogs har en udsat kamp mod Rungsted i baghånden.

Bulldogs kan finde optimisme i, at holdet i sæsonens første hjemmekamp for en måned siden vandt 2-1 over Sønderjyske på to mål af Mike Daugulis, der vendte en sønderjysk føring til fynsk sejr. Men Bulldogs havde svært ved at få pucken i mål i fredagens hjemmekamp mod Rødovre, der vandt 3-1 i Odense.

Med kun 13 mål er Bulldogs det ligahold, der har scoret klart færrest mål, og Pelle Svenssons tropper skal forsøge at finde vejen til netmaskerne i den store arena i Vojens, hvor der er kampstart tirsdag klokken 19.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Annonce