Annonce
Bulldogs

Odense Bulldogs forlænger med ung angriber

Lukas Lundvald har skrevet kontrakt med Odense Bulldogs for resten af denne sæson. Foto: Michael Bager
Lukas Lundvald fortsætter hos den fynske bundklub resten af sæsonen.

Ishockey: Kort efter nederlaget fredag aften mod Aalborg Pirates meddelte Odense Bulldogs, at klubben har forlænget aftalen med angriberen Lukas Lundvald. Den nuværende tremåneders-kontrakt med den 24-årige angriber udløb med udgangen af november, men nu er parterne blevet enige om at forlænge kontrakten, så den gælder resten af denne sæson.

- Lukas har indtil videre været en vigtig del af holdet, og vi har forhåbning om, at han i den resterende del af sæsonen vil bidrage med endnu mere offensivt, end han allerede har gjort, siger Bulldogs' sportschef, Henrik Benjaminsen.

Lukas Lundvald bidrog med en målgivende aflevering til Sebastian Ehlers' udligning til 2-2 i kampen mod topholdet Aalborg Pirates, der vandt 5-2. Det var det 10. nederlag på stribe og det niende nederlag i træk i regulær tid for Odense Bulldogs.

Klubben håber på et længerevarende samarbejde, så Lukas Lundvald kan være med i den langsigtede plan i Odense Bulldogs.

Aktuelt ligger Odense Bulldogs nummer ni og sidst i ligaen med 12 point for 22 kampe. Der er 15 point op til Herning på ottendepladsen og 16 point op til Rødovre på syvendepladsen. Netop Rødovre er Bulldogs' næste modstander på udebane på tirsdag. De otte bedste hold går videre til slutspillet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce