Annonce
Bulldogs

Odense Bulldogs forlænger med ung angriber

Lukas Lundvald har skrevet kontrakt med Odense Bulldogs for resten af denne sæson. Foto: Michael Bager
Lukas Lundvald fortsætter hos den fynske bundklub resten af sæsonen.

Ishockey: Kort efter nederlaget fredag aften mod Aalborg Pirates meddelte Odense Bulldogs, at klubben har forlænget aftalen med angriberen Lukas Lundvald. Den nuværende tremåneders-kontrakt med den 24-årige angriber udløb med udgangen af november, men nu er parterne blevet enige om at forlænge kontrakten, så den gælder resten af denne sæson.

- Lukas har indtil videre været en vigtig del af holdet, og vi har forhåbning om, at han i den resterende del af sæsonen vil bidrage med endnu mere offensivt, end han allerede har gjort, siger Bulldogs' sportschef, Henrik Benjaminsen.

Lukas Lundvald bidrog med en målgivende aflevering til Sebastian Ehlers' udligning til 2-2 i kampen mod topholdet Aalborg Pirates, der vandt 5-2. Det var det 10. nederlag på stribe og det niende nederlag i træk i regulær tid for Odense Bulldogs.

Klubben håber på et længerevarende samarbejde, så Lukas Lundvald kan være med i den langsigtede plan i Odense Bulldogs.

Aktuelt ligger Odense Bulldogs nummer ni og sidst i ligaen med 12 point for 22 kampe. Der er 15 point op til Herning på ottendepladsen og 16 point op til Rødovre på syvendepladsen. Netop Rødovre er Bulldogs' næste modstander på udebane på tirsdag. De otte bedste hold går videre til slutspillet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Du tager fejl, Mette

Statsminister Mette Frederiksen talte i sin nytårstale for flere tvangsanbringelser af børn. Jeg er lodret uenig: Vi skal have som mål at tvangsanbringe så få børn udenfor hjemmet som muligt. Vores ambition som samfund må være at skabe gode rammer om børnene og familierne, så tvangsanbringelser bliver absolut sidste udvej. Vi har i dag to voldsomme problemer: at de allersvageste familier ikke bliver hjulpet godt nok, tidligt nok, og at det system vi anbringer børn i, ikke virker. Løsningen må for det første være at hjælpe familierne bedre, og for det andet at reparere anbringelsessystemet, så det også virker bedre. I dag går det alt for ofte galt for de anbragte børn. Halvdelen af alle unge hjemløse er tidligere anbragte. Meget få af de anbragte børn får en uddannelse. En skræmmende høj procentdel af de tidligere anbragte forsøger selvmord. Og rigtig mange anbragte børn får selv børn, der bliver anbragt. Lad os derfor fokusere på, hvordan vi undgår at anbringe børn! Man kan for eksempel støtte nybagte forældre, så de nye familier får en bedre start på livet sammen. Helt fra fødslen kan der tilknyttes socialt personale til de svageste familier, og de kan også få tid i særlige barselshuse, så en ny familie først kommer hjem, når de er parate til det. Vi skal også – under alle omstændigheder – styrke normeringen i vuggestuer og børnehaver, og have flere lærere i folkeskolen. For det er i de gode institutioner at vi dels skal opdage tidligt, når børnene ikke har det godt, og dels er i stand til at hjælpe de børn ekstra meget, der ikke har den store støtte derhjemmefra. I de tilfælde hvor det alligevel går galt, og et barn fjernes fra familien, skal vi sætte langt mere kvalificeret ind, end vi gør i dag. For eksempel med bedre plejefamilier. For eksempel med ordentlige vilkår for anbragte børn der fylder 18 år. Og absolut også med frivillige tilknyttet de anbragte børn, så de anbragte børn også har venner og mentorer, der ikke repræsenterer myndighederne. Vi vil fra radikal side gerne være med til at drøfte hvordan vi forebygger anbringelser, og hvordan vi forbedrer anbringelser. Men begge dele skal være på plads, før vi går ind i en diskussion om flere anbringelser.

Odense

Et skud tysk testosteron: For første gang i otte år har Odense Zoo atter en søløve-han

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];