Annonce
Bulldogs

Odense Bulldogs forlænger med ung angriber

Lukas Lundvald har skrevet kontrakt med Odense Bulldogs for resten af denne sæson. Foto: Michael Bager
Lukas Lundvald fortsætter hos den fynske bundklub resten af sæsonen.

Ishockey: Kort efter nederlaget fredag aften mod Aalborg Pirates meddelte Odense Bulldogs, at klubben har forlænget aftalen med angriberen Lukas Lundvald. Den nuværende tremåneders-kontrakt med den 24-årige angriber udløb med udgangen af november, men nu er parterne blevet enige om at forlænge kontrakten, så den gælder resten af denne sæson.

- Lukas har indtil videre været en vigtig del af holdet, og vi har forhåbning om, at han i den resterende del af sæsonen vil bidrage med endnu mere offensivt, end han allerede har gjort, siger Bulldogs' sportschef, Henrik Benjaminsen.

Lukas Lundvald bidrog med en målgivende aflevering til Sebastian Ehlers' udligning til 2-2 i kampen mod topholdet Aalborg Pirates, der vandt 5-2. Det var det 10. nederlag på stribe og det niende nederlag i træk i regulær tid for Odense Bulldogs.

Klubben håber på et længerevarende samarbejde, så Lukas Lundvald kan være med i den langsigtede plan i Odense Bulldogs.

Aktuelt ligger Odense Bulldogs nummer ni og sidst i ligaen med 12 point for 22 kampe. Der er 15 point op til Herning på ottendepladsen og 16 point op til Rødovre på syvendepladsen. Netop Rødovre er Bulldogs' næste modstander på udebane på tirsdag. De otte bedste hold går videre til slutspillet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Bøder i nøglesagen: Fint, at bøllerne stoppes

Vores demokratiske institutioner skal ikke overgive sig til pøbelvældet. Derfor er det udmærket, at to unge mænd fra Socialistisk Ungdomsfront har fået tilsendt bødeforlæg på flere tusinde kroner, fordi de tidligere på året forstyrrede et byrådsmøde i Odense ved at kaste 1000 stykker papir ned i byrådssalen. Bødestraffen betyder ikke, at de to unge mænd nu har fået mundkurv på eller ikke længere må udøve deres demokratiske ret. Tværtimod: De to må aktionere lige så meget, de har lyst til. De må indkalde til demonstrationer på Flakhaven, de må holde taler, de må svinge med faner og bannere og i det hele taget gøre alt det, de finder politisk rigtigt. Så længe de overholder de demokratiske spilleregler og ikke afbryder en demokratisk valgt forsamling. Byrådsmedlemmerne sidder som bekendt i Odense Byråd, fordi de er blevet valgt af Odenses befolkning. De repræsenterer derfor Odenses borgere. De to ballademagere fra Socialistisk Ungdomsfront er derimod ikke valgt til noget som helst og repræsenterer ingen som helst, og derfor bør de ærlig talt holde mund, når de befinder sig i byrådssalen. Hvis de to gerne vil have taletid i salen, er de velkomne til at stille op til det kommende kommunalvalg og få stemmer nok til at blive valgt. Derpå kan de få taleret – og samtidig være med til at bære det ansvar, der følger med en politisk post. Man kan mene, at nedkastningen af de 1000 ark papir i en byrådssal ikke er så slem, at det kræver en politianmeldelse fra kommunen. Herregud, to tilfældige mænd, der kaster lidt papir ned i en byrådssal kan vel ikke vælte verden; det kan højst give lidt overarbejde til de byrådsbetjente, der skal feje papirstrimlerne sammen efter mødets afslutning. Det er imidlertid vigtigt at holde fast i vores demokratiske institutioner og deres betydning. Et byråd skal ikke intimideres af tilfældige ballademagere, der ikke vil overholde de demokratiske spilleregler. Derfor er det nødvendigt, at de to får en bøde og dermed en bedre forståelse af, hvordan vores demokrati skal fungere.

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Baggrund: Vinderteamet brugte 2000 timer på at dyrke Faaborg

Annonce