Annonce
Odense Bulldogs

Odense Bulldogs forlænger med fynboen Martin Larsen

Martin Larsen bliver i Odense til 2023. Foto: Odense Bulldogs
Martin Larsen har skrevet under på en ny kontrakt med Odense Bulldogs, så nu har parterne papirer på hinanden frem til udgangen af sæsonen 2022/23.

ISHOCKEY: Den 26-årige fynske back Martin Larsen har fået forlænget sin kontrakt med Odense Bulldogs, så den nu løber til udgangen af 2022/23-sæsonen.

Odense Bulldogs' administrerende direktør Ole Nielsen er glad for at forlænge med en af kulturbærerne i klubben.

- Martin Larsen er en vigtig spiller både på- og udenfor banen og vi er rigtig glade for, at han nu også er med i de to kommende sæsoner. Martin har et stærkt fightergen samt den rette mentalitet og kultur, der er enormt vigtig for os i sammensætningen af truppen, når målet om slutspil skal realiseres allerede fra næste sæson, fortæller Ole Nielsen i en pressemeddelelse.

Backen fik debut for Bulldogs helt tilbage i 2009/10-sæsonen som bare 15-årig, og fynboen har spillet det meste af sin karriere i Odense. Kun en afstikker til svenske Visby/Roma 2014/15-sæsonen og et lejeophold hos Rungsted Seier Capital i 2020 har sendt ham væk fra Fyn.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Erhverv For abonnenter

Iværksættermiljøet bobler over: - Jeg kan ikke drikke kaffe med alle

Assens

Endnu en skole i Assens ramt af corona: - Man kan sætte syv-otte streger under, hvor vigtigt det er, at man isolerer sig

Annonce